Ofte stillede spørgsmål
{{faq.Name}}

{{faq.Name}}

{{faq.Answer}}

De musikalske talenter i Europa stortrives og mange af de skarpeste kunstnere fra musikkens vækstlag præsenteres året rundt i VEGA. Liveurope er det første europæiske initiativ, der støtter spillesteder og koncerthuses arbejde med at præsentere musikere og bands fra vækstlaget på tværs af Europa.

VEGA er det første spillested i Danmark, der deltager i Liveurope, som har eksisteret siden 2014.

VEGA præsenterer årligt omkring 50 Liveurope-koncerter. Herunder kan du se et interview med tre bands, der har spillet koncert hos os. Henholdsvis Ten Fe, Axel Flóvent og Jennie Abrahamson.

Med hjælp fra Liveurope får koncertgæster i VEGA flere muligheder for at opleve meget af den nye og spændende musik, der vokser i de europæiske musikmiljøer. Hvert år besøger nye, spændende bands og musikere fra Europa VEGA - bands der siden bliver etablerede stjerner med titusindevis af fans.

Liveurope er støttet af EUs Creative Europe-program og har 14 medlemmer fra forskellige lande i Europa. Liveurope er repræsenteret på kryds og tværs af Europa fra Norge til Portugal og Polen til England. 

Liveurope kordineres af spillestedet Ancienne Belgique i Bruxelles. Få mere viden om Liveurope ved at besøge liveurope.eu og følg med på Facebook, Twitter og Instagram.

Læs mere om Open Digital Content her: