Ofte stillede spørgsmål
{{faq.Name}}

{{faq.Name}}

{{faq.Answer}}

VEGA viser vejen for fremtidens musikliv

VEGA viser vejen for fremtidens musikliv og arbejder aktivt for at både de danske og internationale talenter plejes og vokser frem, så fremtidige generationer af musikelskere også oplever at få deres generations egne stjerner. 

Året rundt præsenterer vi koncerter med kunstnere fra musikkens vækstlag, som vi synes har særlig kvalitet og potentiale til at nå et publikum. Vi ser det som en del af vores DNA at være med til at udvikle og præsentere den live-musik, der spirer og gror i øvelokalerne, og som er ved at vinde fodfæste ude blandt publikum.

 

Med vores talentprogram, VEGA Talent, har vi sat yderligere skub i udviklingen af talenterne i huset. VEGA Talent rummer blandt andet de to branchearrangementer VEGAs Udvalgte og When Copenhell Freezes Over, som er faste årlige begivenheder med stor opmærksomhed fra både ind- og udland.

I VEGA sætter vi også en ære i at præsentere et mangfoldigt udbud af musikere fra det internationale vækstlag. Derfor er vi stolte af, som eneste spillested i Danmark, at være en del af Liveurope, der arbejder aktivt for at fremme europæiske talenters mulighed for at spille koncert på tværs af Europa.