Ofte stillede spørgsmål
{{faq.Name}}

{{faq.Name}}

{{faq.Answer}}

VEGA udvider liveoplevelsen med et ekstra lag

Med VEGA LAB dedikerer VEGA et rum til at eksperimentere, lege og udvide oplevelser fra livescenen.

“Med VEGA LAB bliver der skabt plads til at udvide grænser og et udviklingsrum, der konstant kigger fremad. Visionen er at favne de artister, der arbejder ved siden af og udenfor den gængse turnécirkel samt muligheden for i stærkere grad at arbejde på tværs af kunstgenrer. Vi vil med dette projekt både inspirere og facilitere, hvilket også betyder, at muligheder for nye talenter på scenen kan få den nødvendige hjælp til at komme i gang,” fortæller VEGAs Programchef Lene Vive Christiansen.

VEGA LAB giver publikum adgang til nye oplevelser og musikere adgang til teknologien og muligheden for at eksperimentere og afsøge nye måder at komponere på. Vi glæder os til at byde dig velkommen. Ambitionen for VEGA LAB vil være at platformen og rummet arbejder sideløbende med VEGAs almindelige koncertprogram, men også i synergi, hvor turnerende artister inviteres ind.

HUGORM åbner efteråret i VEGA LAB.
VEGA lægger et ekstra lag på liveoplevelsen med det eksperimenterende udstillingsrum VEGA LAB. Efterårets program i VEGA LAB skriver endnu et kapitel i et smukt samarbejde mellem HUGORM og VEGA og viser bandet i billeder, video og lyd med afsat i to koncerter fra Store VEGA i december 2022.

De som var med til koncerterne med HUGORM på to af årets sidste aftener i 2022 oplevede et band, hvis energi nåede ud i alle kroge af koncertrummet og et publikum, der sang, råbte, lo, hoppede, dansede og krammede sig igennem koncerten. Alt det, man ikke måtte bare et år tidligere, men som nu igen var muligt.


Både lyd og videooptagelser, samt billeder og rekvisitter fra koncerterne vil udsmykke udstillingsrummet, så publikum kan blive omsluttet af HUGORM-energien, når de træder ind i VEGA LAB.

VEGA LAB efterårsprogram byder også på et værk i samarbejde med Röyksopp, i forbindelse med deres Store VEGA-koncert d. 18.oktober og en uge frem. Samt et værk af Ida Kvetny i november. Derudover udstiller dimittender fra Rytmisk Musikkonservatorium (RMC) og Sonic College.

Info:
HUGORM x VEGA LAB vises 
d. 30. september kl. 17-21. 
d. 2. oktober kl. 17-21.
d. 3. oktober kl. 17-21.
d. 4. oktober kl. 17-21.
d. 5. oktober kl. 17-21.
d. 6. oktober kl. 17-21.
d. 7. oktober kl. 17-21.

Gratis entré.
Indgang ved siden af Lille VEGA, Enghavevej 40, 1674 Vesterbro.


Tidligere i VEGA LAB

12-14. maj 2023
Teo Al Runa - The Colossal Weekend
Finske Teo Ala-Ruonas performance Lacuna, der udspillede sig på gulvet i Lille VEGA i februar 2023 vises via VR-brillen i VEGA LAB.

CULT OF LUNA - North Kingdom

Svenske Cult of Luna og North Kingdom vender endnu en gang tilbage med deres musikvideo-spiloplevelse.

31.marts 2023
Voice as a Matter of Design, ITU-workshop
Projektet Stemmen som Designmaterial udvikler en begrebsramme for designede stemmers lydlige udtryk og hvilken betydning det har hvordan f.eks. Apple Siri eller Amazon Alexa stemmer lyder?

20-24.marts 2023
Fever Ray, “What They Call Us”
Oplev det dystopiske kontorunivers fra Fever Rays What They Call Us musikvideo i VEGA LAB ugen op til Fever Ray-koncerten fredag d. 24. marts.

10-17. marts 2023
CULT OF LUNA - North Kingdom

Design Studio North Kingdom har skabt et musikvideo-spiloplevelse for det svenske metalband Cult of Luna. I VEGA LAB får publikum mulighed for at træde ind i spiluniverset.