Ofte stillede spørgsmål
{{faq.Name}}

{{faq.Name}}

{{faq.Answer}}

Aktuelle kunstnere

Følg VEGA|ARTS på Facebook og bliv opdateret, når vi har nyheder. 

 

VEGA|ARTS: The Great Reconnect (feat. Philip | Schneider & Hans Rosenström + Anders Rhedin)

VEGA|ARTS er et projekt der undersøger samvær mellem kunstformerne, men også samvær i kulturel forstand. Hvad vil det overhovedet sige at være og opleve noget sammen i vores kultur i dag? Og hvilke typer samvær betyder noget i dag? Hvad sker der, hvis vi er sammen om noget, vi ikke kender koderne til på forhånd, eller har fundet et sprog for?

Efter 8 måneder med afstand, isolation og ensomhed får du muligheden for at tage del i en helt anderledes liveoplevelse i Store VEGA: En uropførsel af The Nature of Isolation and Loneliness (2019-2020), en performativ undersøgelse og manifestation af isolation og ensomhed skabt af Hans Rosenström & Philip | Schneider til VEGA|ARTS.

Køb billet til performancen HER.
Uopførelsen efterfølges af en guidet meditation og et lindrende lydbad. Dette lindrende lydbad er ambient-koncert af musikeren Anders Rhedin, der fører os allesammen ud på den anden side med fornyet kraft og forbindelse til vores indre og ydre verden.

Den traditionelle koncertform er denne aften opløst og publikum oplever værkerne siddende og liggende på yogamåtter på gulvet. De optrædende vil både være på gulvet og på scenen, og aftenens værker og oplevelser vil involvere, omkranse og efterlade de deltagende med en særlig oplevelse af samvær.


 

Den finske lyd- og installationskunstner Hans Rosenström og den danske performanceduo Philip I Schneider bestående af komponisterne og sangerne Josephine Philip og Hannah Schneider har skabt et fælles værk, hvor VEGAs ikoniske koncertsal forvandles til en totaloplevelse, hvor alle sanser aktiveres.

Med en blanding af sang, performance og lyd skabes et værk specielt til anledningen. I VEGA inviteres publikum på en rejse ind i ensomhedens natur, gennem fragmentarisk musik og udsagn, som eskalerer og til sidst samler sig i et mangestemmigt korværk.

Praktisk information: Publikum deltager i corona-sikker afstand i oplevelsen siddende og liggende på yogamåtte på gulvet. Publikum skal selv medbringe yogamåtte til arrangementet samt bære mundbind indtil, man er placeret på sin eget måtte.