Ofte stillede spørgsmål
{{faq.Name}}

{{faq.Name}}

{{faq.Answer}}

Værdifulde partnerskaber bidrager til koncerter i verdensklasse

 

Med en vigtig støtte fra private virksomheder og offentlige instanser har vi mulighed for at give musikelskere fra nær og fjern gåsehudsfremkaldende musikalske og kunsteriske oplevelser i vores smukke arkitektoniske rammer og være med til at bidrage til en afgørende udvikling af live-musikken i Danmark. 

Som regionalt spillested støttes VEGA for en fireårig periode ad gangen af Statens Kunstfond og Københavns Kommune. Vi er stolte af at kunne hjælpe et mangfoldigt repertoire af musikkens talenter frem netop med økonomiske støtte fra disse to partnere, og vi værdsætter den anerkendelse vi får for vores store arbejde for at lave nye koncertformater og oplevelser for vores publikum.


Med vores mange år lange og frugtbare samarbejde med vores hovedsponsor Tuborg, har vi mulighed for at være et levende koncert-venue med ikke bare velsmagende øl i hanerne men også en lokal forankret relation her på Vesterbro, hvor vi bor.

VEGA arbejder med musikere og bands fra den europæiske vækstlagsscene i det EU-finansierede program, Liveurope, og arrangerer koncerter med fokus på nordiske artister med hjælp fra Nordisk Kulturfonds program Puls.


Vi takker vores samarbejdspartnere for deres engagement i VEGA og deres økonomiske bidrag til, at vi hvert år kan præsentere store koncertoplevelser med danske og internationale musikere for en kvart million gæster.

Indgå i et partnerskab med VEGA

VEGA inviterer virksomheder til at være med til at udvikle fremtidens koncertvenue gennem værdifulde partnerskaber. Vores forskellige sponsor- og partnerskabspakker gør det muligt at indtræde i givtigt samarbejde på forskellige niveauer, der matcher den enkelte virksomhed eller organisation.

Vi har plads til flere partnere, og inviterer til dialog om, hvordan vi kan udvikle en værdifuld samarbejdsrelation med henblik på at styrke vilkårene for livemusikkens udfoldelse i VEGA og skabe rammer for at flest mulige publikummer kommer til koncerter i vores hus.

For mere information kontakt kommunikationschef Søren Gaden sg@vega.dk