Ofte stillede spørgsmål
{{faq.Name}}

{{faq.Name}}

{{faq.Answer}}

VEGA præsenterer What's NEXT?
2023

I en verden af teknologiske gennembrud og omvæltninger, der har transformeret måden vi skaber indhold, musik og kunst på, indtager VEGA scenen med den fremragende konference What's NEXT?

Konferencen, der finder sted fredag den 29. september 2023, stiller store spørgsmål om, hvordan kunstnerisk udtryk vil blive påvirket af kunstig intelligens (AI), hvilke nye muligheder det har givet og ikke mindst hvilke udfordringer der skal tackles i musikverdenen.

“På VEGA elsker vi de modige og nysgerrige - og dem, der ser skæve vinkler som inspiration og nye muligheder. Men mens kunst- og kultursektoren omfavner kunstig intelligens, er det afgørende at finde en balance mellem innovation og autenticitet.” fortæller program- og udviklingschef i VEGA, Lene Vive Christiansen.

Selvom AI tilbyder nye veje for kunstnerisk udtryk, bør det komplementere og ikke erstatte den kreative kunstners unikke vision og stemme forklarer hun og siger videre:

“Det er derfor vi har inviteret Chris & Yotam fra Never Before Heard Sounds til at hjælpe os med at se muligheder i brugen af AI i den kreative proces og navigere gennem denne nye forståelse af kreativitet. Det er vores intention at inspirere til samspil mellem det kendte og det, vi endnu ikke kan forestille os.”

What’s NEXT indledes med en spændende MasterClass (minds-in), efterfulgt af et eksperimentelt laboratorium (hands-on), hvor deltagerne kan opleve den nyeste udvikling inden for livemusikindustrien. Gennem interaktive sessioner vil deltagerne få indblik i, hvordan AI og næste generation af webteknologier vil forandre musikindustrien og skabe nye oplevelser. De vil også møde pionererne bag nye platforme, der styrker kunstnerisk skabelse og hæver den til et nyt niveau, samtidig med at de bliver opmærksomme på de potentielle negative påvirkninger.


What's NEXT 2023 program:
Minds-in:
Chris Deaner & Yotam Mann (USA - Never Before Heard Sounds, om deres AI-studie og måden det transformerer musikskabelse.


Katrine Petersen (DK) - Kultur- og transformationsstrateg, der deler indsigt i ungdomskultur og nye publikumsforventninger.

Lene Vive (DK) - Leder for innovation og program hos VEGA, der deler erfaringer fra et års eksperimentering med kunstnere og ny teknologi.

Deltagerne får også mulighed for at møde holdet bag VEGA LAB og høre mere om værdien af at eksperimentere med ny teknologi i kunstneriske projekter.

Hands-on:
Efter konferencen kan deltagerne udforske de mest innovative teknologier i branchen på egen hånd og dykke dybere ned i mulighederne for unikke oplevelser. Der vil være præsentationer fra virksomheder og startups, der guider deltagerne til at opleve fremtidens potentiale.

Derudover vil der også være kunstneriske indslag med  HUGORM x VEGA LAB, en diskussion om immersiv lyd John Cxnnor, , samt en mulighed for at opleve Ideal Bars nye immersive  lydsystem.

VEGA What's NEXT?

Fredag den 29. september 2023, kl. 13.00-16.00,
Efterfulgt af netværksmuligheder og bobler.
Enghavevej 40, 1674 København V.


Et tilbageblik fra What's Next 2022