Ofte stillede spørgsmål
{{faq.Name}}

{{faq.Name}}

{{faq.Answer}}

Der er igen lys på hjørnet

Den 19. november 2020 - Frem til jul genåbner Ideal Bar. hjørnet af Enghavevej og Rejsbygade åbner VEGA nu igen Ideal Bar og sørger for hyggelige eftermiddage og aftener, hvor der er god plads ved bordene til snakke over en øl, drink, vin eller glögg, og hvor musikken sætter den gode stemning midt i denne særlige juletid. 

Mandag til lørdag når mørket falder på lyser hjørnet igen i VEGA og byder indenfor til corona-sikker barhygge med masser af lækker musik på anlægget og et alsidigt barkort, der selvfølgelig byder på et stort udvalg af øl, økologisk vin, cocktails og så selvfølgelig hjemmerørt glögg til at varme vinterhjerter og sætte blus i kinderne.  

Ideal Bar har gratis entré og er åben for alle – både koncertgæster, der starter eller slutter koncertaftenen her, og bargæster der har lyst til hænge ud i barens dejlige omgivelser.  

Ideal Bar har åbent mandag-lørdag kl. 16-22.  

Musikkens talenter flytter i Lille VEGA 
De senere år har Ideal Bar være VEGAs tredje koncertscene dedikeret til musikkens talenter. På grund af plads- og siddekrav ved koncerter som følge af Covid-19-restriktioner rykkes VEGAs talentscene nu til Lille VEGA så længe disse restriktioner skal imødekommes.