Ofte stillede spørgsmål
{{faq.Name}}

{{faq.Name}}

{{faq.Answer}}

Oplev HUGORM eksplodere foran et sprængfyldt VEGA hjemme i stuen!

HUGORM indtog Store VEGA på to fuldstændig udsolgte og magiske aftener lige inden årsskiftet. Nu udkommer koncerten fra 28. december 2022 på vinyl i et limiteret oplag.

De som var med til koncerterne med HUGORM på to af årets sidste aftener i 2022 oplevede et band, hvis energi nåede ud i alle kroge af koncertrummet og et publikum, der sang, råbte, lo, hoppede, dansede og krammede sig igennem koncerten. Alt det, man ikke måtte bare et år tidligere, men som nu igen var muligt.

VEGA rec optog koncerterne og udsender nu ”HUGORM - Live At VEGA” som det andet album i række af limiterede live-LP’er optaget i VEGA.

Morten Gorm fra HUGORM siger om udgivelsen:
”Vi vidste på forhånd, at vores koncerter i VEGA ville blive særlige. Vi var spillede godt varme ved årets afslutning, og det er bare noget helt særligt at spille i Store VEGAs rum, hvor man får så meget igen fra både omgivelserne og fra publikum. Men at energien ville blive så vild, som den blev, kunne vi ikke forudsige. Derfor er vi rigtig glade for, at koncerterne blev foreviget, og at man nu kan få en bid af HUGORMs møde med VEGA med sig hjem i stuen.”

Optagelsen af HUGORMs koncert fanger både et band i ubeskrivelig topform og et publikum, der går med bandet hele vejen. Med titler som ”HIMMELJUICE” og ”fUGLENE” fra sidste års album ”TRO, HUG OG KÆRLIGHED” og ”KIGGER VÆK” fra debutalbummet er der fyret op under alt det, som er HUGORMs særkende: Insisterende beats, hooks, inddragelse af publikum og overraskelser. Eller mere end det: Det er performance langt ud over kanten og en vild energi, det er lykkedes at fange i rillerne på denne live-LP.

”HUGORM – Live At VEGA” udkommer 26. maj 2023.

Pladen kan købes via vegashop.dk

HUGORM er:
Árni Bergmann Jóhansson: Trommer og percussion
Morten Gorm: Guitar, bas og synthesizer
Simon Kvamm: Vokal og keyboard