Ofte stillede spørgsmål
{{faq.Name}}

{{faq.Name}}

{{faq.Answer}}

VEGA - er lyden af vellyd

 

Lyd, lys og luft er væsentlige parametre for en god koncertoplevelse. Vi er stolte af at alle vores tre sale er spækket med lydudstyr i allerhøjeste kvalitet. Lydudstyr der er testet og udvalgt specielt til rummenes arkitektur for at sikre den mest optimale lydoplevelser for alle. 

Store VEGA
Lydanlægget i Store VEGA er designet sådan, at lyden er optimal lige meget hvor i rummet man befinder sig. Systemet er nøje udvalgt, så man får den bedst mulige koncertoplevelse hvadenten man står på gulvet eller sidder på balkonen. 

Lydanlægget er fra d&b og løfter alle opgaver, stilarter og genrer i det smukke rum. Store VEGA er blevet rost som et af de mest vellydende koncertrum i Europa. 

Lille VEGA
Lille VEGA er som Store VEGA kendetegnet ved vellyd og venlig klang af træ. Lille VEGAs lydanlæg er designet efter samme principper som Store VEGAs og anlægget er ligeledes fra d&b.

Ideal Bar
Ideal Bar er VEGAs store dagligstue og højtalersystemet er her designet til at imødekomme livemusik men også natklub. Systemet er fra Function One og er specielt udvalgt til både at løfte det lille live-band og DJ musik. 

 

 

Her finder du venue specs for de tre sale til download.

Store VEGA tech specs

Lille VEGA tech specs

Ideal Bar tech specs

 

Konkrete spørgsmål vedrørende VEGAs tekniske faciliteter kontakt venligst

Head of Production Kevin Le Geyt klg@vega.dk