Ofte stillede spørgsmål
{{faq.Name}}

{{faq.Name}}

{{faq.Answer}}

Aktuelle stillinger

VEGA søger kommunikationspraktikant til forårsemestret 2021.

Selvom der ikke pt. skulle være aktuelle stillinger relevante for dig, er du meget velkommen til at sende en uopfordret ansøgning. Vi søger løbende nye kollegaer og kigger vores uopfordrede ansøgninger igennem, inden vi slår en stilling op.

Vi modtager dog et meget stort antal uopfordrede ansøgninger hver uge og har desværre ikke mulighed for at give alle et personligt svar. For at have de bedste muligheder for at få et job i VEGA beder vi dig læse nedenstående igennem omkring ansættelsesprocessen, stillinger og afdelinger, inden du sender din ansøgning af sted.

Sådan søger du stilling som servicepersonale

Standardiserede ansøgninger tages ikke i betragtning – ansøgningen skal være skrevet til VEGA. Det forventes, at du har sat dig ind i, hvad VEGA er, hvilke afdelinger vi har, og at du har besøgt stedet, inden du ansøger en stilling.

Alle ansatte i VEGAs servicefunktioner må kunne tale et forståeligt dansk samt være fyldt 21 år. Alle ansøgninger bør indeholde et CV samt et vellignende foto. Du søger job via e-mailen job (at) vega.dk

Referer du til tidligere ansættelser, bør du anføre en personlig reference til en tidligere arbejdsgiver. Det er vigtigt, at du klart tilkendegiver, hvilken type arbejde du ansøger samt, hvilken eller hvilke afdelinger, du ansøger til.

Funktioner i servicepersonalet

Afrydder
Stillingen som afrydder er en vigtig servicefunktion og indebærer renholdelse af VEGAs områder, opfyldning af barer og lagre samt en lang række praktiske opgaver, der varierer meget fra aften til aften.

Som afrydder indgår du hver aften i et team af jævnaldrende kollegaer – og sammen sætter I standarden for en overbevisende service, hvor der bliver sat en ære i at præsentere VEGA på en så flot og indbydende måde som overhovedet muligt.

Garderobemedarbejder
Som garderobemedarbejder indgår du i et team af jævnaldrende kollegaer, og selvom arbejdets kerne er ganske rutinepræget, ligner én aften aldrig den foregående.

Garderobemedarbejderen er ofte den første person, vore gæster møder efter ankomsten til VEGA. Derfor er det vigtigt, at vores garderobemedarbejdere har let til smil, er venlige og udadvendte og sætter en ære i at levere en god betjening – også til gæst nummer 200.

Bartender
For at komme i betragtning som bartender i VEGA forventer vi, at du allerede har minimum to års erfaring indenfor området.

Vi forventer, at du inden ansøgning har sat dig ind i VEGAs produktportefølje, at du kender de klassiske serveringer og, at du har en klar holdning til dét at være bartender - det er mere end blot at servere øl men om at give vores gæster en sublim serviceoplevelse.

Lydteknikere, dj's, studentermedhjælp og vagtpersonale
VEGA modtager desværre pt. ikke ansøgninger til disse funktioner.