Ofte stillede spørgsmål
{{faq.Name}}

{{faq.Name}}

{{faq.Answer}}

Aktuelle stillinger

Der er ingen ledige stillinger i VEGAs administration pt.

Funktioner i servicepersonalet

Afrydder
Stillingen som afrydder er en vigtig servicefunktion og indebærer renholdelse af VEGAs områder, opfyldning af barer og lagre samt en lang række praktiske opgaver, der varierer meget fra aften til aften.

Som afrydder indgår du hver aften i et team af kollegaer – og sammen sætter I standarden for en overbevisende service.

Garderobemedarbejder
Som garderobemedarbejder indgår du i et team af kollegaer, og selvom arbejdets kerne er ganske rutinepræget, ligner en aften aldrig den foregående.

Garderobemedarbejderen er ofte den første person, gæsten møder i VEGA. Derfor er det vigtigt, at vores garderobemedarbejdere har let til smil, er venlige og udadvendte og sætter en ære i at levere en god betjening.

Bartender
For at komme i betragtning som bartender i VEGA forventer vi, at du allerede har minimum to års erfaring indenfor området.

Vi forventer, at du inden ansøgning har sat dig ind i VEGAs produktportefølje, at du kender de klassiske serveringer og, at du har en klar holdning til dét at være bartender - det er mere end blot at servere øl men at give vores gæster en sublim serviceoplevelse.

Lydteknikere, dj's, studentermedhjælp og vagtpersonale
VEGA modtager desværre pt. ikke ansøgninger til disse funktioner.

Sådan søger du stilling

VEGA ansætter løbende timeansat servicepersonale.

Standardiserede ansøgninger tages ikke i betragtning – ansøgningen skal være skrevet til VEGA. Det forventes, at du har sat dig ind i, hvad VEGA er, hvilke afdelinger vi har, og at du har besøgt stedet, inden du ansøger en stilling.

Alle ansatte i VEGAs servicefunktioner skal tale et forståeligt dansk samt være fyldt 21 år. Alle ansøgninger bør indeholde et CV samt et vellignende foto. Du søger job via e-mailen job (at) vega.dk

Referer du til tidligere ansættelser, bør du anføre en personlig reference til en tidligere arbejdsgiver. Det er vigtigt, at du klart tilkendegiver, hvilken type arbejde du ansøger samt, hvilken eller hvilke afdelinger, du ansøger til.