Ofte stillede spørgsmål
{{faq.Name}}

{{faq.Name}}

{{faq.Answer}}

- Lille VEGA -

Ziggy Alberts

support - Harrison Storm

søndag

12.05.2019

Pris - inkl. gebyr

195,-

Dør: 20.00 - Koncertstart: 21.00

Ziggy AlbertsZiggy AlbertsZiggy AlbertsZiggy AlbertsZiggy AlbertsZiggy AlbertsZiggy AlbertsZiggy AlbertsZiggy AlbertsZiggy AlbertsZiggy AlbertsZiggy AlbertsZiggy AlbertsZiggy AlbertsZiggy AlbertsZiggy AlbertsZiggy AlbertsZiggy AlbertsZiggy AlbertsZiggy Alberts

Bølgende guitarlækkerier fra Australiens østkyst

Drøm dig tilbage til den søde tid som backpacker i Australien med papvin i plastikkruset og sand mellem tæerne. Selv hvis det ikke er noget, du kan tjekke af din bucket-list, giver Ziggy Alberts dig følelsen af, at du har prøvet det.

Den australske sanger sætter nye standarder for forventningerne til selvudgivende kunstnere og har med sin jordnære musik samlet en loyal, international fanskare. De dybtfølte, personlige tekster omhandler oplevelserne ved at vokse op nær havet, klimaproblematikker og turnélivet.

Musikmagasinet Clash beskriver Ziggy Alberts skinbarlige musikalske talent som ”folk-hewn but modern-facing” og sætter ham i samme kategori som Jack Johnson og en tidlig Ben Howard.

Support: Harrison Storm

Harrison Storm er en australsk sanger og sangskriver med en sjælefuld vokal og formidable evner på en guitar. Hans seneste single ”Feeling You” indkapsler hans lækre, akustiske univers. Musikeren trækker sine inspirationer fra blandt andre Neil Young, Matt Corby og Jeff Buckley.

Ofte stillede Spørgsmål

Hverdage mellem 13-15

+45 33 25 70 11

Må jeg tage mit kamera med til en koncert?
Det er som udgangspunkt tilladt at tage billeder med almindeligt lommekamera og mobiltelefon til vore koncerter. Professionelle eller semiprofessionelle kameraer med spejlrefleks og/eller objektiv er ikke tilladt, ligesom det heller ikke er tilladt at filme koncerterne. Derudover skal man altid følge vagternes anvisninger, da der kan være forskellige regler for de forskellige kunstnere. Husk desuden at tage hensyn til de andre koncertgængere, så de ikke generes af dit kamera-brug. De billeder der tages må ikke benyttes i kommercielt øjemed, men kun til privat brug.
Kan jeg nemt komme ind, hvis jeg er i kørestol?
Som gangbesværet eller kørestolsbruger er det selvfølgelig muligt at overvære koncerter i VEGA. Læs mere om procedurer og faciliteter på vores infoside for handicappede under Dit besøg.
Er der siddepladser til koncerten?
Såfremt koncerten er i Store VEGA og der er meldt få billetter/udsolgt vil balkonen være åben. Der er ca. 150 unummererede siddepladser, der uddeles efter først-til-mølle. Ønsker du disse pladser opfordrer vi til at komme, når dørene åbner. I Lille VEGA finder du i venstre side af salen en lang sofarække. Du må også gerne sidde på gulvet på den lille balkon. I Ideal Bar er der siddepladser langs vinduerne, og ofte står der stole fremme til fri afbenyttelse ( dog ikke ved udsolgte shows).
friserCreated with Sketch.