Ofte stillede spørgsmål
{{faq.Name}}

{{faq.Name}}

{{faq.Answer}}

- Lille VEGA -

You Me At Six

support - Hot Milk + Big Spring

lørdag

19.01.2019

Pris - inkl. gebyr

285,-

Dør: 20.00 - Koncertstart: 21.00

You Me At SixYou Me At SixYou Me At SixYou Me At SixYou Me At SixYou Me At SixYou Me At SixYou Me At SixYou Me At SixYou Me At SixYou Me At SixYou Me At SixYou Me At SixYou Me At SixYou Me At SixYou Me At SixYou Me At SixYou Me At SixYou Me At SixYou Me At Six

Emo-popband omfavner opløftende humør og elektroniske elementer

You Me At Six har skabt en karriere på ørehængere med ondt i hjertet. Spækket med høj guitar og ængstelige tekster har deres seneste fem albums sikret kvintettens plads på toppen af Englands emo-trone.

På det kommende sjette album, VI, ser det dog ud til, at bandet gearer op til en forandring. Det er et gradvist skift, der startede med sidste års album Night People. De første to singler ”Fast Forward” og ”3AM” fra VI vidner om et band, der er villige til at eksperimentere. Selvom albummet ikke er, hvad fans har været vant til, er det unægteligt stadig You Me At Six.

Debutalbummet Take Off Your Colours udkom i 2008 og blev startskuddet til deres succes som en del af emo-bølgen, der bl.a. også tæller Fall Out Boy og Paramore. Med ørehængere som ”Underdog”, ”Bite My Tongue” og ”Take on the World” er det ingen overraskelse, at de har solgt 600.000 albums på verdensplan samt haft tre albums i top 5 i hjemlandet.

Support: Hot Milk + Big Spring

You Me At Six får selskab af to bands på deres tour. Først varmer Hot Milk op under Store VEGA, inden Big Spring tager over. Kvartetten fra London har ny, tempofyldt musik på trapperne, der er ligeså uforglemmelig som deres debutsingle ”Buzzards Leave the Bones”.

Ofte stillede Spørgsmål

Hverdage mellem 13-15

+45 33 25 70 11

Hvad gør jeg med glemte sager?
Alt hittegods glemt i VEGA afleveres hver tirsdag eller onsdag kl. 12 til Politiets Hittegodskontor, Politigården, 1567 København V. Hittegodskontoret kan kontaktes på tlf. 38 74 88 22. Sager, der er glemt til koncerter i løbet af ugen, kan afhentes i VEGAs administration mellem 9-16 efter aftale. Resterende uafhentede sager afleveres på Hittegodskontoret den efterfølgende tirsdag.
Hvordan finder jeg nemmest vej til VEGA?
VEGA ligger et kvarters gang fra Københavns Hovedbanegård og 10 minutters gang fra Carlsberg S-tog station. Fra Enghave S-tog station kører buslinje 3A mod Nordhavn Station og standser på Enghavevej ved Enghave Plads. Fra Hovedbanegården og Rådhuspladsen kører linje nr. 10 mod Brønshøj Torv og linje nr. 14 mod Ny Ellebjerg Station/Ryparken. Begge standser ved Enghave Plads nær VEGA. Du kan også lave din egen rejseplan ved hjælp af rejseplanen.dk.
Hvor kan jeg parkere?
Tæt ved VEGA, ved Aldi for enden af Rejsbygade findes et offentligt P-anlæg med 77 parkeringspladser. Reglerne for parkering er de samme som på sidegaderne omkring VEGA, der tilhører blå parkeringszone, licenszone Enghaveparken (EP). VEGA påtager sig ikke noget ansvar i forbindelse med parkering, så husk at holde øje med skiltningen. Yderligere oplysninger om parkering kan findes på Københavns Kommunes hjemmeside.
friserCreated with Sketch.