Ofte stillede spørgsmål
{{faq.Name}}

{{faq.Name}}

{{faq.Answer}}

- Lille VEGA -

Yelle

support - Kara Moon

torsdag

21.02.2019

Pris - inkl. gebyr

225,-

Dør: 20.00 - Koncertstart: 21.00

YelleYelleYelleYelleYelleYelleYelleYelleYelleYelleYelleYelleYelleYelleYelleYelleYelleYelleYelleYelle

Yelle river dig ud på dansegulvet med hypnotiserende pop

Franske Yelle skaber boblende, livsglad popmusik og en dansefest uden lige. Bag aliaset Yelle står sangerinden Julie Budet, som sammen med producer Jean-Francois Perrier, aka GrandMarnier, danner dance-popduoen med samme navn som frontkvinden.

Der blev budt på sexede produktioner og excentriske tekster, da Yelle udgav deres seneste album, Complètement fou, i 2014.

Den dedikerede og hurtigt voksende fanbase måtte vente indtil sidste år med at høre nyt fra den sprudlende popduo, hvor de udsendte singlerne ”Interpassion” og ”Romeo”. Netop nu er Yelle aktuelle med den spritnye single “OMG!!!”.

Support: Kara Moon

Kara Moon lukker dig ind i et drømmende univers af silkebløde popmelodier og smadrede elektroniske beats. De smelter sammen til en masse af mørke synthesizers, pulserende rytmer og forførende vokal.

Ofte stillede Spørgsmål

Hverdage mellem 13-15

+45 33 25 70 11

Er der stroboskoplys?
Personer med fotosensitiv epilepsi bør være opmærksom på, at der kan forekomme stroboskop- eller blinkende lys til koncerter i VEGA. VEGA har desværre ikke mulighed for i forvejen at annoncere, om det vil være tilfældet til en bestemt koncert. Ofte vil vi først på selve dagen, og i nogle tilfælde slet ikke, få oplyst, om blinkende lys er en del af kunstnerens lyssætning til koncerten.
Hvordan finder jeg nemmest vej til VEGA?
VEGA ligger et kvarters gang fra Københavns Hovedbanegård og 10 minutters gang fra Carlsberg S-tog station. Fra Enghave S-tog station kører buslinje 3A mod Nordhavn Station og standser på Enghavevej ved Enghave Plads. Fra Hovedbanegården og Rådhuspladsen kører linje nr. 10 mod Brønshøj Torv og linje nr. 14 mod Ny Ellebjerg Station/Ryparken. Begge standser ved Enghave Plads nær VEGA. Du kan også lave din egen rejseplan ved hjælp af rejseplanen.dk.
Er der support til koncerten?
I koncertkalenderen her på vega.dk kan du læse alt om koncerten, og hvilke supportnavn(e), der er i forbindelse med koncerten. Koncertkalenderen er altid opdateret med de nyeste informationer, vi har om koncerten.
friserCreated with Sketch.