Ofte stillede spørgsmål
{{faq.Name}}

{{faq.Name}}

{{faq.Answer}}

- Lille VEGA -

Xiu Xiu

mandag

01.04.2019

Pris - inkl. gebyr

195,-

Dør: 20.00 - Koncertstart: 21.00

Xiu XiuXiu XiuXiu XiuXiu XiuXiu XiuXiu XiuXiu XiuXiu XiuXiu XiuXiu XiuXiu XiuXiu XiuXiu XiuXiu XiuXiu XiuXiu XiuXiu XiuXiu XiuXiu XiuXiu Xiu

Spraglede og eksperimenterende indieperler fra Xiu Xiu

Xiu Xiu er en personlig output-kanal for den kompromisløse og alsidige multiinstrumentalist Jamie Stewart. I samarbejde med adskillige forskellige kunstnere, både i studiet og på scenen, har den produktive Los Angeles-musiker udsendt utallige udgivelser samt andre kunstprojekter siden 2002.

Lyden skæver både til art-pop og sirligt orkestreret rock, konstant serveret med en øm ærlighed og intensitet, som har evnen til at rive hjertet ud af brystet på den opmærksomme lytter. Det er en amerikansk overdrevenhed, der leveres på en facon, som ikke virker forceret.

Det kommende album, Girl with Basket of Fruit, bliver sendt på gaden til februar og viser en mere larmende, melankolsk side af Stewart. Albummet byder blandt andet på samarbejder med Eugene Robinson (Oxbow), Devin Hoff og de haitianske perkussionister Emmanuel Obel og Ayo Okafor.

Ofte stillede Spørgsmål

Hverdage mellem 13-15

+45 33 25 70 11

Hvor skal jeg købe min billet?
Hvis du vil være sikker på at købe en ægte og gyldig billet til VEGAs koncerter, så anbefaler vi på det kraftigste, at du køber billet gennem VEGAs hjemmeside eller de billetbureauer, som VEGA arbejder sammen med og linker til fra hjemmesiden, nemlig Ticketmaster og Billetlugen. Der findes andre billetudbydere, hvoraf nogle er helt legale, mens andre systematisk svindler med billetter. Har du spørgsmål til køb af billetter kan du kontakte Ticketmasters kundeservice ved at ringe til +45 7015 65 65 på hverdage mellem 10.00 - 17.00. Billetlugens kundeservice kan kontaktes på servicetelefon +45 7015 6565 mellem kl. 10 og 17 på hverdage.
Hvordan finder jeg nemmest vej til VEGA?
VEGA ligger et kvarters gang fra Københavns Hovedbanegård og 10 minutters gang fra Carlsberg S-tog station. Fra Enghave S-tog station kører buslinje 3A mod Nordhavn Station og standser på Enghavevej ved Enghave Plads. Fra Hovedbanegården og Rådhuspladsen kører linje nr. 10 mod Brønshøj Torv og linje nr. 14 mod Ny Ellebjerg Station/Ryparken. Begge standser ved Enghave Plads nær VEGA. Du kan også lave din egen rejseplan ved hjælp af rejseplanen.dk.
Er der siddepladser til koncerten?
Såfremt koncerten er i Store VEGA og der er meldt få billetter/udsolgt vil balkonen være åben. Der er ca. 150 unummererede siddepladser, der uddeles efter først-til-mølle. Ønsker du disse pladser opfordrer vi til at komme, når dørene åbner. I Lille VEGA finder du i venstre side af salen en lang sofarække. Du må også gerne sidde på gulvet på den lille balkon. I Ideal Bar er der siddepladser langs vinduerne, og ofte står der stole fremme til fri afbenyttelse ( dog ikke ved udsolgte shows).
friserCreated with Sketch.