Ofte stillede spørgsmål
{{faq.Name}}

{{faq.Name}}

{{faq.Answer}}

- Lille VEGA -

Wild Nothing

fredag

01.03.2019

Pris - inkl. gebyr

205,-

Dør: 20.00 - Koncertstart: 21.00

Wild Nothing Wild Nothing Wild Nothing Wild Nothing Wild Nothing Wild Nothing Wild Nothing Wild Nothing Wild Nothing Wild Nothing Wild Nothing Wild Nothing Wild Nothing Wild Nothing Wild Nothing Wild Nothing Wild Nothing Wild Nothing Wild Nothing Wild Nothing

Wild Nothing fyrer på alle indiepop-synapser

Jack Tatums indiepop-projekt Wild Nothing rækker med sit fjerde udspil, Indigo, både tilbage og fremad. Det er en tilbagevenden til hans friske og transcenderende stil på debutalbummet Gemini. Og samtidigt en kulmination af erfaringen fra de to mellemliggende albums Nocturne og Life of Pause.

Indigo er Tatum i sit mest effektive og selvsikre hjørne, og det har resulteret i et kunstnerisk mix af hi-fi-menneskelighed og teknologi, der strømmer ud i alle kredsløb og synapser.

Hver en node, lyd og åndedrag på Wild Nothings udgivelser er bevidste. Tatum har for vane at teste hver eneste mulighed i stræben efter perfektion. Han ville gerne have, at Indigo lød som et klassisk studiealbum og passede ind i et større, musikalsk narrative omkring de artister han selv beundrer.

Ofte stillede Spørgsmål

Hverdage mellem 13-15

+45 33 25 70 11

Er der stroboskoplys?
Personer med fotosensitiv epilepsi bør være opmærksom på, at der kan forekomme stroboskop- eller blinkende lys til koncerter i VEGA. VEGA har desværre ikke mulighed for i forvejen at annoncere, om det vil være tilfældet til en bestemt koncert. Ofte vil vi først på selve dagen, og i nogle tilfælde slet ikke, få oplyst, om blinkende lys er en del af kunstnerens lyssætning til koncerten.
Skal jeg aflevere min taske og jakke i garderoben?
I VEGAs garderobe afleverer du overtøj, tasker og alt andet, du måtte have med. VEGAs garderobe skal benyttes ved alle besøg i forbindelse med koncerter eller natklub-arrangementer. Jakker, tøj og andre ejendele må hverken smides indenfor eller udenfor VEGA af hensyn til flugtveje og brandsikkerhed. Løse genstande som mobiltelefoner, penge, pas, tørklæder m.m. i jakkelommer er på eget ansvar i VEGAs garderobe. VEGA erstatter ikke disse genstande. Garderobeafgiften er 25 kr. Det er muligt at betale med Dankort i Lille VEGA og Store VEGAs foyer.
Må jeg snakke under koncerten?
Vi opfordrer alle til at tage de vigtige snakke efter koncerten og nyde musikken med respekt for koncertens øvrige publikummer mens koncerten foregår.
friserCreated with Sketch.