Ofte stillede spørgsmål
{{faq.Name}}

{{faq.Name}}

{{faq.Answer}}

- Store VEGA -

Whitney

søndag

17.11.2019

Pris - inkl. gebyr

255,-

Dør: 19.00 - Koncertstart: 20.00

WhitneyWhitneyWhitneyWhitneyWhitneyWhitneyWhitneyWhitneyWhitneyWhitneyWhitneyWhitneyWhitneyWhitneyWhitneyWhitneyWhitneyWhitneyWhitneyWhitney

Supergruppen Whitney skaber harmoni med charmerende melodier

Det amerikanske band Whitney blev dannet tilbage i 2015 af musikere fra det hedengangne indieband Smith Westerns og Unknown Mortal Orchestra. De udgav i 2016 deres debutalbum Light Upon The Lake. Med varmt rockende folk-perler om knuste hjerter og flugt fra det trivielle hverdagslige charmerede de anmeldere verden over.

Live udmærker Whitney sig ved en række særpræg; den bløde og fintfølende vokal leveres af bandets trommeslager Julian Ehrlich, der bakkes op af hele syv mand på scenen, hvor især guitarist Max Kakaceks legende guitarspil på fornemmeste vis vikler sig ind og ud af de fine poppede og soulfulde melodier.

Bandet tog i 2016 på en lang verdensturné med deres anmelderroste album, der både bragte dem forbi et stuvende fuldt Pavillion-telt på Roskilde Festival og senere et udsolgt Store VEGA. Her leverede bandet et intenst og nærværende show, der fik Soundvenues anmelder til at skrive: ”Det siger altså noget om formatet hos Whitney, at de kan væve sig naturligt ind og ud af det, man forventer fra debuten. Og så er det selvfølgelig også bare vildt rart at høre på et band, der formår at bryde ud af deres egen lyd engang imellem.”

Whitney er i fuld gang med et nyt album, og i et tweet tilbage fra oktober sidste år løftede bandet sløret for, hvad vi kan forvente af deres næste udspil: ”This album is starting to sound fucking insane. this is a hype tweet.”

Ofte stillede Spørgsmål

Hverdage mellem 13-15

+45 33 25 70 11

Er der support til koncerten?
I koncertkalenderen her på vega.dk kan du læse alt om koncerten, og hvilke supportnavn(e), der er i forbindelse med koncerten. Koncertkalenderen er altid opdateret med de nyeste informationer, vi har om koncerten.
Skal jeg aflevere min taske og jakke i garderoben?
I VEGAs garderobe afleverer du overtøj, tasker og alt andet, du måtte have med. VEGAs garderobe skal benyttes ved alle besøg i forbindelse med koncerter eller natklub-arrangementer. Jakker, tøj og andre ejendele må hverken smides indenfor eller udenfor VEGA af hensyn til flugtveje og brandsikkerhed. Løse genstande som mobiltelefoner, penge, pas, tørklæder m.m. i jakkelommer er på eget ansvar i VEGAs garderobe. VEGA erstatter ikke disse genstande. Garderobeafgiften er 25 kr. Det er muligt at betale med Dankort i Lille VEGA og Store VEGAs foyer.
Må jeg tage mit kamera med til en koncert?
Det er som udgangspunkt tilladt at tage billeder med almindeligt lommekamera og mobiltelefon til vore koncerter. Professionelle eller semiprofessionelle kameraer med spejlrefleks og/eller objektiv er ikke tilladt, ligesom det heller ikke er tilladt at filme koncerterne. Derudover skal man altid følge vagternes anvisninger, da der kan være forskellige regler for de forskellige kunstnere. Husk desuden at tage hensyn til de andre koncertgængere, så de ikke generes af dit kamera-brug. De billeder der tages må ikke benyttes i kommercielt øjemed, men kun til privat brug.
friserCreated with Sketch.