Ofte stillede spørgsmål
{{faq.Name}}

{{faq.Name}}

{{faq.Answer}}

- Store VEGA -

White Lies

support - Boniface

lørdag

02.03.2019

Pris - inkl. gebyr

360,-

Dør: 19.00 - Koncertstart: 20.00

White LiesWhite LiesWhite LiesWhite LiesWhite LiesWhite LiesWhite LiesWhite LiesWhite LiesWhite LiesWhite LiesWhite LiesWhite LiesWhite LiesWhite LiesWhite LiesWhite LiesWhite LiesWhite LiesWhite Lies

Post-punkerne tilbage med nyt album

Engelske White Lies har for nyligt sluppet første single ”Time to Give” fra det netop annoncerede kommende album Five, der udkom i februar.

Senest har det post-punk-inspirerede band udgivet yderligere tre album, senest 2016-udgivelsen Friends, der af presse og fans blev modtaget med roser og stor begejstring.

Efter den omfattende turné med Friends, begav bandet sig i år tilbage i studie. Ifølge forsanger Harry McVeigh har han lyttet meget til drømmende musik på det seneste, og fans kan umiddelbart forvente en kombination af dette og mere guitar-tunge numre på det nye album Five.

Support: Boniface

Boniface - aka Micah Visser - brugte det meste af barndommen på at lære at spille alverdens instrumenter i hjembyen Winnipeg, Canada, og har sidenhen skabt sig en genkendelig og catchy 80'er-inspireret synthpop lyd.

Ofte stillede Spørgsmål

Hverdage mellem 13-15

+45 33 25 70 11

Må jeg snakke under koncerten?
Vi opfordrer alle til at tage de vigtige snakke efter koncerten og nyde musikken med respekt for koncertens øvrige publikummer mens koncerten foregår.
Hvor må jeg ryge?
Rygning er ikke tilladt i nogen af VEGAs sale. Vores rygeforbud gælder også e-cigaretter, og vi sælger ikke cigaretter i barerne. Er du til koncert i Store VEGA har du mulighed for at benytte vores rygeterrasse. Den finder du i Store VEGA på balkon niveauet via Svend Auken Salen.
Er der siddepladser til koncerten?
Såfremt koncerten er i Store VEGA og der er meldt få billetter/udsolgt vil balkonen være åben. Der er ca. 150 unummererede siddepladser, der uddeles efter først-til-mølle. Ønsker du disse pladser opfordrer vi til at komme, når dørene åbner. I Lille VEGA finder du i venstre side af salen en lang sofarække. Du må også gerne sidde på gulvet på den lille balkon. I Ideal Bar er der siddepladser langs vinduerne, og ofte står der stole fremme til fri afbenyttelse ( dog ikke ved udsolgte shows).
friserCreated with Sketch.