Ofte stillede spørgsmål
{{faq.Name}}

{{faq.Name}}

{{faq.Answer}}

- Store VEGA -

White Lies

søndag

01.12.2019

Pris - inkl. gebyr

370,-

Dør: 19.00 - Koncertstart: 20.00

White LiesWhite LiesWhite LiesWhite LiesWhite LiesWhite LiesWhite LiesWhite LiesWhite LiesWhite LiesWhite LiesWhite LiesWhite LiesWhite LiesWhite LiesWhite LiesWhite LiesWhite LiesWhite LiesWhite Lies

White Lies giver ekstra-jubilæumskoncert for To Lose My Life

White Lies kan i år fejre 10-året for udgivelsen af deres banebrydende debutalbum To Lose My Life, der for alvor satte det dengang unge, britiske band på det musikalske verdenskort med hitsingler som ”Farewell to the Fairground” og titelnummeret ”To Lose My Life”.

Det er siden blevet til flere succesfulde albums som Ritual, som gav os store sange som ”Bigger Than Us”, og i år kunne de udgive deres anmelderroste femte album Five. Sidstnævnte gav anledning til bandets seneste to komplet udsolgte danske koncerter på hhv. Train og i Store VEGA. Her kvitterede blandt andet GAFFA med fem stjerner, og skrev følgende:

I disse dage er det næsten præcis 10 år siden Harry, Charles og Jack første gang spillede i Danmark – 5. marts 2009 i Lille VEGA. I 2019 har White Lies cementeret sig som en solid og forståelig livefavorit herhjemme, og når man kan sende 1000 fredagsglade koncertgængere ud i natten, smilende og tilfredse, under mantraet ”let’s grow old together, and die at the same time” har man helt tydeligt gjort noget utrolig rigtigt.

White Lies og deres fans vidner om nogen om, at ikke al ung kærlighed visner over tid. Til efteråret kan danske fans glæde sig til en helt særlig koncertoplevelse, hvor White Lies for første gang spiller deres moderne klassiker To Lose My Life i dets fulde længde.

Ofte stillede Spørgsmål

Hverdage mellem 13-15

+45 33 25 70 11

Hvor må jeg ryge?
Rygning er ikke tilladt i nogen af VEGAs sale. Vores rygeforbud gælder også e-cigaretter, og vi sælger ikke cigaretter i barerne. Er du til koncert i Store VEGA har du mulighed for at benytte vores rygeterrasse. Den finder du i Store VEGA på balkon niveauet via Svend Auken Salen.
Er der siddepladser til koncerten?
Er koncerten i Store VEGA, og er der meldt få billetter/udsolgt, vil balkonen være åben. Der er ca. 150 unummererede siddepladser, der uddeles efter først-til-mølle. Ønsker du disse pladser, opfordrer vi dig til at komme, når dørene åbner. I Lille VEGA finder du i venstre side af salen en lang sofarække. Du må også gerne sidde på gulvet på den lille balkon. I Ideal Bar er der siddepladser langs vinduerne, og ofte står der stole fremme til fri afbenyttelse ( dog ikke ved udsolgte shows).
Skal jeg aflevere min taske og jakke i garderoben?
I VEGAs garderobe afleverer du overtøj, tasker og alt andet, du måtte have med. Garderobe skal benyttes ved alle besøg i forbindelse med koncerter eller natklub-arrangementer. Jakker, tøj og andre ejendele må hverken smides indenfor eller udenfor VEGA af hensyn til flugtveje og brandsikkerhed. Løse genstande som mobiltelefoner, penge, pas, tørklæder m.m. i jakkelommer er på eget ansvar i VEGAs garderobe. VEGA erstatter ikke disse genstande. Garderobeafgiften er 25 kr. Det er muligt at betale med Dankort i Lille VEGA og Store VEGAs foyer.
friserCreated with Sketch.