Ofte stillede spørgsmål
{{faq.Name}}

{{faq.Name}}

{{faq.Answer}}

- Ideal Bar -

Tiny Ruins

fredag

12.04.2019

Pris - inkl. gebyr

135,-

Dør: 19.00 - Koncertstart: 20.00

Tiny RuinsTiny RuinsTiny RuinsTiny RuinsTiny RuinsTiny RuinsTiny RuinsTiny RuinsTiny RuinsTiny RuinsTiny RuinsTiny RuinsTiny RuinsTiny RuinsTiny RuinsTiny RuinsTiny RuinsTiny RuinsTiny RuinsTiny Ruins

Drømmende kompositioner sammensmeltet med kryptisk poesi

New Zealandske Tiny Ruins udsprang af forsanger, Hollie Fullbrooks soloprojekt. Fullbrooks svæver mellem genrerne og skaber en unik blanding af blid folk, sprudlende dreampop og eventyrlysten psychedelia. De simple, drømmende kompositioner smelter sammen med kryptisk poesi.

Det anmelderroste debutalbum Some Were Meant For Sea lagde fundamentet for soloprojektets udvikling. Den længe ventede opfølger til albummet er klar i starten af 2019, men Tiny Ruins har allerede udgivet tre singler ”Olympic Girls”, ”How Much” og ”School of Design”, der vækker appetitten og en hungren efter mere.

Ofte stillede Spørgsmål

Hverdage mellem 13-15

+45 33 25 70 11

Hvor lang tid før skal jeg komme for at få en siddeplads?
Vi anbefaler, at du møder op så tæt på dørene åbner som muligt, hvis du vil være sikker på en siddeplads.
Hvor må jeg ryge?
Rygning er ikke tilladt i nogen af VEGAs sale. Vores rygeforbud gælder også e-cigaretter, og vi sælger ikke cigaretter i barerne. Er du til koncert i Store VEGA har du mulighed for at benytte vores rygeterrasse. Den finder du i Store VEGA på balkon niveauet via Svend Auken Salen.
Må jeg snakke under koncerten?
Vi opfordrer alle til at tage de vigtige snakke efter koncerten og nyde musikken med respekt for koncertens øvrige publikummer mens koncerten foregår.
friserCreated with Sketch.