Ofte stillede spørgsmål
{{faq.Name}}

{{faq.Name}}

{{faq.Answer}}

- Lille VEGA -

Tim Hecker

søndag

02.06.2019

Pris - inkl. gebyr

195,-

Dør: 19.00 - Koncertstart: 20.00

Tim HeckerTim HeckerTim HeckerTim HeckerTim HeckerTim HeckerTim HeckerTim HeckerTim HeckerTim HeckerTim HeckerTim HeckerTim HeckerTim HeckerTim HeckerTim HeckerTim HeckerTim HeckerTim HeckerTim Hecker

Ambient-troldmanden Tim Hecker skaber magiske, elektroniske tryllerier i Lille VEGA

I 2006 udgav den canadiske producer Tim Hecker albummet Harmony in Ultraviolet, der skubbede den talentfulde musiker frem på de helt store scener inden for genren. Lyduniverset er fyldt med støjbølger, en tung tåge af knitren og legende synthflader.

Musikalsk er Hecker inspireret af kormusik fra 1400-tallet, og han arbejder ofte med virkemidler fra kirkeorgel, der er blevet distortet og mikset. På albummet Ravedeath, 1972 rejste Hecker med kollegaen Ben Frost til Island, hvor de indspillede store dele af albummet i en kirke.

Sidste år udgav han det anmelderroste album Konoyo. Albummet er udarbejdet sammen med det japanske ensemble Tokyo Gakuso, hvor Hecker har tilføjet sine modificerede, æteriske elementer af bølgende ambient.

Selv har han beskrevet sin musik ”hedensk musik, der danser på asken fra en nedbrændt kirke” og ”Minimalistisk yoga-opsamlings-musik blandet med den slags musik black metal-bands varmer publikum op med før en koncert”.

Ofte stillede Spørgsmål

Hverdage mellem 13-15

+45 33 25 70 11

Er der stroboskoplys?
Personer med fotosensitiv epilepsi bør være opmærksom på, at der kan forekomme stroboskop- eller blinkende lys til koncerter i VEGA. VEGA har desværre ikke mulighed for i forvejen at annoncere, om det vil være tilfældet til en bestemt koncert. Ofte vil vi først på selve dagen, og i nogle tilfælde slet ikke, få oplyst, om blinkende lys er en del af kunstnerens lyssætning til koncerten.
Skal jeg aflevere min taske og jakke i garderoben?
I VEGAs garderobe afleverer du overtøj, tasker og alt andet, du måtte have med. VEGAs garderobe skal benyttes ved alle besøg i forbindelse med koncerter eller natklub-arrangementer. Jakker, tøj og andre ejendele må hverken smides indenfor eller udenfor VEGA af hensyn til flugtveje og brandsikkerhed. Løse genstande som mobiltelefoner, penge, pas, tørklæder m.m. i jakkelommer er på eget ansvar i VEGAs garderobe. VEGA erstatter ikke disse genstande. Garderobeafgiften er 25 kr. Det er muligt at betale med Dankort i Lille VEGA og Store VEGAs foyer.
Hvornår lukker dørene?
Dørene lukker ikke i VEGA før koncerten er slut. Det vil sige, at du kan komme ind på din billet helt til koncerten er overstået.
friserCreated with Sketch.