Ofte stillede spørgsmål
{{faq.Name}}

{{faq.Name}}

{{faq.Answer}}

- Lille VEGA -

Thøger Dixgaard

torsdag

07.03.2019

Pris - inkl. gebyr

200,-

NB: Udsolgt

Dør: 20.00 - Koncertstart: 21.00

Thøger Dixgaard Thøger Dixgaard Thøger Dixgaard Thøger Dixgaard Thøger Dixgaard Thøger Dixgaard Thøger Dixgaard Thøger Dixgaard Thøger Dixgaard Thøger Dixgaard Thøger Dixgaard Thøger Dixgaard Thøger Dixgaard Thøger Dixgaard Thøger Dixgaard Thøger Dixgaard Thøger Dixgaard Thøger Dixgaard Thøger Dixgaard Thøger Dixgaard

Charmerende umiddelbarhed fra toppen af dansk pop

Debutsinglen ”Former” strøg til tops på hitlisterne, og sparkede for alvor Thøger Dixgaard solokarriere i gang. De seneste år har han vokset sig til at være en markant figur i det danske musikliv med landeplager på radioen samt deltagelse i den nyeste sæson af Toppen af Poppen.

Debut-ep’en OK var et pragteksempel på Dixgaards lyriske evner og hans evne til at indkapsle momentet både musikalsk og tekstmæssigt. Ep’en indeholdt blandt andet singlen ”Blød Inden I”, som blev P3s Ugens Uundgåelige og lå nummer et på den danske airplaychartliste i seks uger.

Thøger Dixgaards kommende forårsturne bliver derfor en musikalsk oplevelse udover det sædvanlige – hvor publikum får mulighed for at opleve en artist, der formår at beskrive de følelser, vi sommetider har svært ved at sætte ord på.

Ofte stillede Spørgsmål

Hverdage mellem 13-15

+45 33 25 70 11

Skal jeg aflevere min taske og jakke i garderoben?
I VEGAs garderobe afleverer du overtøj, tasker og alt andet, du måtte have med. VEGAs garderobe skal benyttes ved alle besøg i forbindelse med koncerter eller natklub-arrangementer. Jakker, tøj og andre ejendele må hverken smides indenfor eller udenfor VEGA af hensyn til flugtveje og brandsikkerhed. Løse genstande som mobiltelefoner, penge, pas, tørklæder m.m. i jakkelommer er på eget ansvar i VEGAs garderobe. VEGA erstatter ikke disse genstande. Garderobeafgiften er 25 kr. Det er muligt at betale med Dankort i Lille VEGA og Store VEGAs foyer.
Hvor må jeg ryge?
Rygning er ikke tilladt i nogen af VEGAs sale. Vores rygeforbud gælder også e-cigaretter, og vi sælger ikke cigaretter i barerne. Er du til koncert i Store VEGA har du mulighed for at benytte vores rygeterrasse. Den finder du i Store VEGA på balkon niveauet via Svend Auken Salen.
Hvornår lukker dørene?
Dørene lukker ikke i VEGA før koncerten er slut. Det vil sige, at du kan komme ind på din billet helt til koncerten er overstået.
friserCreated with Sketch.