Ofte stillede spørgsmål
{{faq.Name}}

{{faq.Name}}

{{faq.Answer}}

- Lille VEGA -

The Wedding Present

onsdag

11.09.2019

Pris - inkl. gebyr

225,-

Dør: 20.00 - Koncertstart: 21.00

The Wedding PresentThe Wedding PresentThe Wedding PresentThe Wedding PresentThe Wedding PresentThe Wedding PresentThe Wedding PresentThe Wedding PresentThe Wedding PresentThe Wedding PresentThe Wedding PresentThe Wedding PresentThe Wedding PresentThe Wedding PresentThe Wedding PresentThe Wedding PresentThe Wedding PresentThe Wedding PresentThe Wedding PresentThe Wedding Present

Gaven der bliver ved med at give! The Wedding Present er tilbage

Det britiske band The Wedding Present startede tilbage i 1985 deres potente indierock-eksperimenter i Leeds. Kvartetten har siden haft 18 hitsingler på UK Top 40, samarbejdet med stjerneproduceren Steve Albini og turneret overalt i Europa og USA.

Bandet spiller tempofyldt indierock, hvor legende guitarfigurer ledsages af smukke, lyriske linjer om hævn, begær og kærlighed. Forsanger og frontmand David Lewis Gedge er kendt for at levere en energisk og indlevende performance, hvor lyrikken bliver videreformidlet halvskrigende i et melankolsk rockunivers med undertoner af punk.

The Wedding Present udgav i 1989 opfølgeren til debutalbummet i form af det skarpskårede, 3-akkordsstrukurede album Bizarro. Hittet ”Kennedy” røg direkte ind i UK Top 40, og genindspilningen af nummeret ”Brassneck” sammen med Steve Albini røg senere hen også ind på den eftertragtede hitliste. Det produktive samarbejde med Albini varede over to år, hvor singlen ”Corduroy” og det efterfølgende album Seamonsters blev indspillet sammen med ham i Cannon Falls, Minnesota.

Ofte stillede Spørgsmål

Hverdage mellem 13-15

+45 33 25 70 11

Må jeg tage et banner med?
Det er ikke muligt at medbringe bannere til VEGAs koncerter!
Er der stroboskoplys?
Personer med fotosensitiv epilepsi bør være opmærksom på, at der kan forekomme stroboskop- eller blinkende lys til koncerter i VEGA. VEGA har desværre ikke mulighed for i forvejen at annoncere, om det vil være tilfældet til en bestemt koncert. Ofte vil vi først på selve dagen, og i nogle tilfælde slet ikke, få oplyst, om blinkende lys er en del af kunstnerens lyssætning til koncerten.
Hvor kan jeg parkere?
Tæt ved VEGA, ved Aldi for enden af Rejsbygade findes et offentligt P-anlæg med 77 parkeringspladser. Reglerne for parkering er de samme som på sidegaderne omkring VEGA, der tilhører blå parkeringszone, licenszone Enghaveparken (EP). VEGA påtager sig ikke noget ansvar i forbindelse med parkering, så husk at holde øje med skiltningen. Yderligere oplysninger om parkering kan findes på Københavns Kommunes hjemmeside.
friserCreated with Sketch.