Ofte stillede spørgsmål
{{faq.Name}}

{{faq.Name}}

{{faq.Answer}}

- Store VEGA -

The Sandmen

lørdag

20.04.2019

Pris - inkl. gebyr

255,-

Dør: 19.00 - Koncertstart: 20.00

The SandmenThe SandmenThe SandmenThe SandmenThe SandmenThe SandmenThe SandmenThe SandmenThe SandmenThe SandmenThe SandmenThe SandmenThe SandmenThe SandmenThe SandmenThe SandmenThe SandmenThe SandmenThe SandmenThe Sandmen

Rockveteranerne The Sandmen lægger i støbeskeen til bulder og brag

Store hits, tæt venskab og utallige veloverståede koncerter har formet et band, som elsker at spille live. Mere end 30 års op- og nedture er blevet spundet sammen til én lang, rød tråd, men selvom The Sandmen har en rig historie, kigger de altid fremad.

Siden bandets start har de været i konstant udvikling og bevæget sig fra at være et undergrundsorkester til at være indbegrebet af syre, garage og rock & roll.

Det seneste album, Den Bedste Dag, udkom i 2014. Pladen var samtidig bandets første dansksprogede udgivelse, hvilket blev modtaget med stor ros fra anmelderne. Berlingske kvitterede med fem stjerner samt ordene ”The Sandmen har gennemgået et både lyrisk og musikalsk hamskifte med Den Bedste Dag, der bejler til titlen som årets bedste danske rockalbum”.

Ofte stillede Spørgsmål

Hverdage mellem 13-15

+45 33 25 70 11

Hvor skal jeg købe min billet?
Hvis du vil være sikker på at købe en ægte og gyldig billet til VEGAs koncerter, så anbefaler vi på det kraftigste, at du køber billet gennem VEGAs hjemmeside eller de billetbureauer, som VEGA arbejder sammen med og linker til fra hjemmesiden, nemlig Ticketmaster og Billetlugen. Der findes andre billetudbydere, hvoraf nogle er helt legale, mens andre systematisk svindler med billetter. Har du spørgsmål til køb af billetter kan du kontakte Ticketmasters kundeservice ved at ringe til +45 7015 65 65 på hverdage mellem 10.00 - 17.00. Billetlugens kundeservice kan kontaktes på servicetelefon +45 7015 6565 mellem kl. 10 og 17 på hverdage.
Er der siddepladser til koncerten?
Såfremt koncerten er i Store VEGA og der er meldt få billetter/udsolgt vil balkonen være åben. Der er ca. 150 unummererede siddepladser, der uddeles efter først-til-mølle. Ønsker du disse pladser opfordrer vi til at komme, når dørene åbner. I Lille VEGA finder du i venstre side af salen en lang sofarække. Du må også gerne sidde på gulvet på den lille balkon. I Ideal Bar er der siddepladser langs vinduerne, og ofte står der stole fremme til fri afbenyttelse ( dog ikke ved udsolgte shows).
friserCreated with Sketch.