Ofte stillede spørgsmål
{{faq.Name}}

{{faq.Name}}

{{faq.Answer}}

- Lille VEGA -

The Ocean

support - Herod + Sâver + Årabrot

mandag

08.04.2019

Pris - inkl. gebyr

195,-

Dør: 19.00 - Koncertstart: 20.00

The OceanThe OceanThe OceanThe OceanThe OceanThe OceanThe OceanThe OceanThe OceanThe OceanThe OceanThe OceanThe OceanThe OceanThe OceanThe OceanThe OceanThe OceanThe OceanThe Ocean

Post-metallens anfører sønderflænser VEGA

The Ocean ligger ikke på den lade side, når det kommer til musikken. Ofte kendt for langstrakte og dybtegående sange, hvor det handler mere om stemning, dynamik, fremdrift og humørskift fremfor at komme hurtigst igennem.

De er et af de ypperste flagskibe inden for europæisk post-metal og er hverken bange for brølevokal eller massive tsunamilignende guitarriffs.

Rock Sound har blandt andet beskrevet deres syvende album, Pelagial, som; “a filmic ode to shifting moods, dichotomous influences and the musical personification of sinking towards the planet’s deepest underwater points.

Efter fem år er The Ocean endelig klar til at påbegynde en ny æra med konceptalbummerne Phanerozoic volume et og to, der tager lytteren med på en rejse igennem 500 millioner års evolution og udvikling af mennesket, dyrene og jorden, samt de fem nær-udslettende begivenheder vi har undergået.

Som med alt andet er The Oceans musik kun én brik i puslespillet. Lyrikken på Phanerozoic volume et, spiller en ligeså stor rolle. Guitarist Robin Staps forklarede det centrale koncept som: "Nietzsche's concept that everything happens over and over again, an infinite amount of times throughout infinite time and space."

Volume to er planlagt til at udkomme i 2020.

Support: Herod + Sâver + Årabrot

Schweiziske Herod spiller progressive slugde metal og er signet på Pelagic Records.

Årabrot er et norsk noise/post punk rockband, der blev etableret i 2001, og som efterfølgende har udgivet otte albums. Bandet er kendt for sine dybsindige tekster, som blandt andet inkluderer makabre gengivelser af tekster fra Bibelen samt Dantes Inferno.

Sâver er et nyt heavy rock-projekt fra Ole Christian Helstad, Ole Ulvik Rokseth og Markus Støle fra de norske bands Tombstones og Hymn. Projektet er for bandmedlemmerne et ønske om at kaste sig ud i noget nyt, hvor skarpe vokaler, flimrende synthesizers og en voldsom bastone dominerer det tunge musikalske udtryk. Sâver udgiver sit debutalbum i starten af 2019.

Ofte stillede Spørgsmål

Hverdage mellem 13-15

+45 33 25 70 11

Må jeg tage et banner med?
Det er ikke muligt at medbringe bannere til VEGAs koncerter!
Er moshpit tilladt?
I VEGA ønsker vi, at alle har en god og sikker koncertoplevelse og anerkender, at moshpit er en del af koncertkultur. Ønsker du at deltage i en moshpit under en koncert opfordrer vi dig til at være hjælpsom og en god koncert-buddy, hvis nogle falder i forbindelse med moshpit. Følg altid VEGAs vagters anvisninger i forhold til sikkerhed.
Er der siddepladser til koncerten?
Såfremt koncerten er i Store VEGA og der er meldt få billetter/udsolgt vil balkonen være åben. Der er ca. 150 unummererede siddepladser, der uddeles efter først-til-mølle. Ønsker du disse pladser opfordrer vi til at komme, når dørene åbner. I Lille VEGA finder du i venstre side af salen en lang sofarække. Du må også gerne sidde på gulvet på den lille balkon. I Ideal Bar er der siddepladser langs vinduerne, og ofte står der stole fremme til fri afbenyttelse ( dog ikke ved udsolgte shows).
friserCreated with Sketch.