Ofte stillede spørgsmål
{{faq.Name}}

{{faq.Name}}

{{faq.Answer}}

- Store VEGA -

The Midnight

support - Savoir Adore

søndag

24.02.2019

Pris - inkl. gebyr

280,-

Dør: 19.00 - Koncertstart: 20.00

The MidnightThe MidnightThe MidnightThe MidnightThe MidnightThe MidnightThe MidnightThe MidnightThe MidnightThe MidnightThe MidnightThe MidnightThe MidnightThe MidnightThe MidnightThe MidnightThe MidnightThe MidnightThe MidnightThe Midnight

Drøm dig væk i 80’er-nostalgi med synthwave-duoen The Midnight

The Midnight er en dansk-amerikansk synthwave-duo, som oser af ålestramme, pastelfarvede 80’er-vibes fra soundtracks og computerspil tilsat et skvæt neon-nostalgi.

Fusionen af de to musikere med så vidt forskellige referencerammer som sydstatspoesi og europæisk neon-noir har vist sig at være særdeles frugtbar. The Midnights musik er karakteriseret ved retrofuturisme med funklende, pulserende synthpop, sydende elektriske guitar-riffs og smooth saxofon-soloer.

McEwan og Lyle mødtes i Los Angeles, hvor de fandt fodslag over deres fælles kærlighed til blød 80’er rock, synthpop og i særdeleshed soundtracket til filmen Drive fra 2011. De debuterede i midt-10’erne med singlerne ”WeMoveForward” og ”Gloria” fra debut-ep’en Days of Thunder.

Support: Savoir Adore

Den New York-based synthpop-duo Savoir Adore består af Paul Hammer, Lauren Zettler, Alex Foote, Bryan Bisordi og Andrew Pertes, og gruppen dyrker det romantiske og fantasifulde i sin musik.
Med synth-kompositioner i Hammers årer og med en legende, luftig vokal fra Zettler skaber gruppen den perfekte stemning, til når The Midnight indtager den store scene.

Ofte stillede Spørgsmål

Hverdage mellem 13-15

+45 33 25 70 11

Er der stroboskoplys?
Personer med fotosensitiv epilepsi bør være opmærksom på, at der kan forekomme stroboskop- eller blinkende lys til koncerter i VEGA. VEGA har desværre ikke mulighed for i forvejen at annoncere, om det vil være tilfældet til en bestemt koncert. Ofte vil vi først på selve dagen, og i nogle tilfælde slet ikke, få oplyst, om blinkende lys er en del af kunstnerens lyssætning til koncerten.
Skal jeg aflevere min taske og jakke i garderoben?
I VEGAs garderobe afleverer du overtøj, tasker og alt andet, du måtte have med. VEGAs garderobe skal benyttes ved alle besøg i forbindelse med koncerter eller natklub-arrangementer. Jakker, tøj og andre ejendele må hverken smides indenfor eller udenfor VEGA af hensyn til flugtveje og brandsikkerhed. Løse genstande som mobiltelefoner, penge, pas, tørklæder m.m. i jakkelommer er på eget ansvar i VEGAs garderobe. VEGA erstatter ikke disse genstande. Garderobeafgiften er 25 kr. Det er muligt at betale med Dankort i Lille VEGA og Store VEGAs foyer.
Er der siddepladser til koncerten?
Såfremt koncerten er i Store VEGA og der er meldt få billetter/udsolgt vil balkonen være åben. Der er ca. 150 unummererede siddepladser, der uddeles efter først-til-mølle. Ønsker du disse pladser opfordrer vi til at komme, når dørene åbner. I Lille VEGA finder du i venstre side af salen en lang sofarække. Du må også gerne sidde på gulvet på den lille balkon. I Ideal Bar er der siddepladser langs vinduerne, og ofte står der stole fremme til fri afbenyttelse ( dog ikke ved udsolgte shows).
friserCreated with Sketch.