Ofte stillede spørgsmål
{{faq.Name}}

{{faq.Name}}

{{faq.Answer}}

- Store VEGA -

The Hellacopters

torsdag

16.05.2019

Pris - inkl. gebyr

325,-

Dør: 19.00 - Koncertstart: 20.00

The Hellacopters The Hellacopters The Hellacopters The Hellacopters The Hellacopters The Hellacopters The Hellacopters The Hellacopters The Hellacopters The Hellacopters The Hellacopters The Hellacopters The Hellacopters The Hellacopters The Hellacopters The Hellacopters The Hellacopters The Hellacopters The Hellacopters The Hellacopters

The Hellacopters er igen klar til at stå for din rock-katarsis

I 2008 efter et utal af anmelderoste album og lange verdensturneer løb The Hellacopters tør for brændstof og besluttede at tage en velfortjent pause. Efter otte år fandt de sammen igen i det oprindelige line-up for at fejre 20-års jubilæet for deres debutalbum. Dyret blev vækket.

I 1996 udgav de debutalbummet Supershitty to the Max, og med det i bagagen røg de på tour med verdensbandet Kiss samt vandt en svensk Grammy. Albummet er indspillet live i studiet på bare 26 timer.

Med albummet Grande Rock gik bandet nye, musikalske veje, der sporede på dem ind på en mere klassisk 70´er inspireret lyd. Albummet røg direkte ind på den svenske top ti liste, men det var i 2000, at Hellacopters cementerede deres plads i den svenske rockhistorie.

Albummet hedder High Visibility og blev indspillet sammen med producer Chips Kiesbye (Thåström, The Nomads og Millencolin) og deres nytilkommende guitarist Robert Dahlqvist. Albummet tilbragte hele tolv uger på den svenske hitliste og vandt guld.

Med deres unikke mix af punk, garage og hardrock har de fået areaner og spillesteder verden over på kogepunktet af intensitet og vildskab.

Ofte stillede Spørgsmål

Hverdage mellem 13-15

+45 33 25 70 11

Er moshpit tilladt?
I VEGA ønsker vi, at alle har en god og sikker koncertoplevelse og anerkender, at moshpit er en del af koncertkultur. Ønsker du at deltage i en moshpit under en koncert opfordrer vi dig til at være hjælpsom og en god koncert-buddy, hvis nogle falder i forbindelse med moshpit. Følg altid VEGAs vagters anvisninger i forhold til sikkerhed.
Hvad er VEGAs narkotikapolitik?
VEGA accepterer ikke indtagelse af nogen former for narkotika ved vores arrangementer. Bliver man taget i overtrædelse af dette medfører det politianmeldelse, bortvisning og to års karantæne fra VEGA.
Hvor må jeg ryge?
Rygning er ikke tilladt i nogen af VEGAs sale. Vores rygeforbud gælder også e-cigaretter, og vi sælger ikke cigaretter i barerne. Er du til koncert i Store VEGA har du mulighed for at benytte vores rygeterrasse. Den finder du i Store VEGA på balkon niveauet via Svend Auken Salen.
friserCreated with Sketch.