Ofte stillede spørgsmål
{{faq.Name}}

{{faq.Name}}

{{faq.Answer}}

- Ideal Bar -

The Grenadines

support - Sundays

lørdag

23.03.2019

Pris - inkl. gebyr

155,-

Dør: 19.00 - Koncertstart: 20.00

The GrenadinesThe GrenadinesThe GrenadinesThe GrenadinesThe GrenadinesThe GrenadinesThe GrenadinesThe GrenadinesThe GrenadinesThe GrenadinesThe GrenadinesThe GrenadinesThe GrenadinesThe GrenadinesThe GrenadinesThe GrenadinesThe GrenadinesThe GrenadinesThe GrenadinesThe Grenadines

Modent, legesygt orkester eksperimenterer frygtløst

Danske The Grenadines er ærlig, autentisk og uhøjtideligt. Bandet finder deres inspiration i fortidens store amerikanske folk-helte. Bandets musikalske legesyge er som et barn med ubegrænset budget i en slikbutik. Der bliver ikke holdt tilbage, når medlemmerne bytter instrumenterne frem og tilbage imellem hinanden.

Første single fra deres kommende andet album, ”Brighter Days”, er indsvøbt i brede vokalharmonier inspireret af bands som Creedence Clearwater og The Eagles.

Det kommende album har dog vendt bandets proces på hovedet. Farten er sænket, musik og tekst har fået et grundigt efterarbejde, og The Grenadines har eksperimenteret længe med indspilningerne, der giver hver enkelt sang en unik lyd. Et mere forfinet og modent album er i vente.

Support: Sundays

Sundays udgav i januar 2019 sit debutalbum Wiaca. Bandet, bestående af Magnus Jacobsen, Morten Falk, Marie Linander og Victor Ovesen, spiller musik, der bevæger sig imellem poppens melodiøsitet, indierockens melankoli og folk-scenens lidenskabelige tekstunivers.

Ofte stillede Spørgsmål

Hverdage mellem 13-15

+45 33 25 70 11

Er der siddepladser til koncerten?
Såfremt koncerten er i Store VEGA og der er meldt få billetter/udsolgt vil balkonen være åben. Der er ca. 150 unummererede siddepladser, der uddeles efter først-til-mølle. Ønsker du disse pladser opfordrer vi til at komme, når dørene åbner. I Lille VEGA finder du i venstre side af salen en lang sofarække. Du må også gerne sidde på gulvet på den lille balkon. I Ideal Bar er der siddepladser langs vinduerne, og ofte står der stole fremme til fri afbenyttelse ( dog ikke ved udsolgte shows).
Skal jeg aflevere min taske og jakke i garderoben?
I VEGAs garderobe afleverer du overtøj, tasker og alt andet, du måtte have med. VEGAs garderobe skal benyttes ved alle besøg i forbindelse med koncerter eller natklub-arrangementer. Jakker, tøj og andre ejendele må hverken smides indenfor eller udenfor VEGA af hensyn til flugtveje og brandsikkerhed. Løse genstande som mobiltelefoner, penge, pas, tørklæder m.m. i jakkelommer er på eget ansvar i VEGAs garderobe. VEGA erstatter ikke disse genstande. Garderobeafgiften er 25 kr. Det er muligt at betale med Dankort i Lille VEGA og Store VEGAs foyer.
Må jeg tage en handicapledsager med?
For at være sikker på at kunne opnå adgang til VEGAs ofte udsolgte koncerter opfordrer vi til altid at købe billet til handicapledsageren. Vi har ikke mulighed for at garantere en ledsagerbillet.
friserCreated with Sketch.