Ofte stillede spørgsmål
{{faq.Name}}

{{faq.Name}}

{{faq.Answer}}

- Ideal Bar -

The Embassy

lørdag

02.02.2019

Pris - inkl. gebyr

125,-

Dør: 19.00 - Koncertstart: 20.00

The EmbassyThe EmbassyThe EmbassyThe EmbassyThe EmbassyThe EmbassyThe EmbassyThe EmbassyThe EmbassyThe EmbassyThe EmbassyThe EmbassyThe EmbassyThe EmbassyThe EmbassyThe EmbassyThe EmbassyThe EmbassyThe EmbassyThe Embassy

Svensk duo udfordrer electropoppens grænseland

Synthpop duoen, The Embassy, har i næsten tyve år været toneangivende på den alternative popscene i Sverige. Pitchfork har med rette kaldt dem: ”overlooked architects of some of the past decade’s best new sounds”. Duoens signatur emmer af frisk electropop med New Order-inspireret dance-rock. Selv beskriver de deres lyd som ”underclass disco”.

Efter fem års pause er The Embassy igen tilbage og klar til at rode rundt i dit hoved med albummet White Lake. Et pop-attentat mod teknologien og dens funktionaliteter. I en refleksion over tiden har The Embassy startet et nyt eventyr på White Lake. I en blanding af akustisk og digitale elementer dannede The Embassy fundamentet for fremtidens popmusik. Uden The Embassy havde svensk electropop ikke lydt, som den gør i dag.

Ofte stillede Spørgsmål

Hverdage mellem 13-15

+45 33 25 70 11

Må jeg tage mit kamera med til en koncert?
Det er som udgangspunkt tilladt at tage billeder med almindeligt lommekamera og mobiltelefon til vore koncerter. Professionelle eller semiprofessionelle kameraer med fx spejlrefleks og/eller objektiv er ikke tilladt, ligesom det heller ikke er tilladt at filme koncerterne. Derudover skal man altid følge vagternes anvisninger, da der kan være forskellige regler for de forskellige kunstnere. Husk desuden at tage hensyn til de andre koncertgængere, så de ikke generes af dit kamera-brug. De billeder der tages må ikke benyttes i kommercielt øjemed, men kun til privat brug.
Hvor kan jeg parkere?
Tæt ved VEGA, ved Aldi for enden af Rejsbygade findes et offentligt P-anlæg med 77 parkeringspladser. Reglerne for parkering er de samme som på sidegaderne omkring VEGA, der tilhører blå parkeringszone, licenszone Enghaveparken (EP). VEGA påtager sig ikke noget ansvar i forbindelse med parkering, så husk at holde øje med skiltningen. Yderligere oplysninger om parkering kan findes på Københavns Kommunes hjemmeside.
Må jeg snakke under koncerten?
Vi opfordrer alle til at tage de vigtige snakke efter koncerten og nyde musikken med respekt for koncertens øvrige publikummer mens koncerten foregår.
friserCreated with Sketch.