Ofte stillede spørgsmål
{{faq.Name}}

{{faq.Name}}

{{faq.Answer}}

- Lille VEGA -

The Album Leaf

onsdag

25.09.2019

Pris - inkl. gebyr

200,-

Dør: 19.00 - Koncertstart: 20.00

The Album LeafThe Album LeafThe Album LeafThe Album LeafThe Album LeafThe Album LeafThe Album LeafThe Album LeafThe Album LeafThe Album LeafThe Album LeafThe Album LeafThe Album LeafThe Album LeafThe Album LeafThe Album LeafThe Album LeafThe Album LeafThe Album LeafThe Album Leaf

The Album Leafs smukke synth-bølger får VEGA til at gynge

Bag navnet The Album Leaf finder man den amerikanske musiker Jimmy LaValle, der med dybe lag af synthesizere, vokal og Rhodes-klaver tilbyder en forunderlig atmosfærisk rundrejse i melankoliens afkroge.

I 2016 udgav LaValle sit sjette studiealbum Between Waves, hvorpå han for første gang har et fuldt band har været med i studiet. De otte numre syder af dynamik og musikalsk udfoldelse.

LaValle startede soloprojektet tilbage i 1998 i San Diego, mens han spillede trommer i bandet GoGoGo Airheart. Guitaristen Mike Vermillion i bandet optog multiinstrumentalisten, mens han improviserede på sit Rhodes-klaver. Optagelserne blev til debutalbummet An Orchestrated Rise to Fall, der udkom året efter.

I 2001 kom opfølgeren One Day I´ll Be on Time. Jón Pór Birgisson fra det islandske band Sigur Rós faldt pladask for LaValles ambiente eksperimenter og tog ham med på deres tour i Nordamerika.

Ofte stillede Spørgsmål

Hverdage mellem 13-15

+45 33 25 70 11

Hvor må jeg ryge?
Rygning er ikke tilladt i nogen af VEGAs sale. Vores rygeforbud gælder også e-cigaretter, og vi sælger ikke cigaretter i barerne. Er du til koncert i Store VEGA har du mulighed for at benytte vores rygeterrasse. Den finder du i Store VEGA på balkon niveauet via Svend Auken Salen.
Er der siddepladser til koncerten?
Er koncerten i Store VEGA, og er der meldt få billetter/udsolgt, vil balkonen være åben. Der er ca. 150 unummererede siddepladser, der uddeles efter først-til-mølle. Ønsker du disse pladser, opfordrer vi dig til at komme, når dørene åbner. I Lille VEGA finder du i venstre side af salen en lang sofarække. Du må også gerne sidde på gulvet på den lille balkon. I Ideal Bar er der siddepladser langs vinduerne, og ofte står der stole fremme til fri afbenyttelse ( dog ikke ved udsolgte shows).
Må jeg tage mit kamera med til en koncert?
Det er som udgangspunkt tilladt at tage billeder med almindeligt lommekamera og mobiltelefon til vore koncerter. Professionelle eller semiprofessionelle kameraer med spejlrefleks og/eller objektiv er ikke tilladt, ligesom det heller ikke er tilladt at filme koncerterne. Derudover skal man altid følge vagternes anvisninger, da der kan være forskellige regler for de forskellige kunstnere. Husk desuden at tage hensyn til de andre koncertgængere, så de ikke generes af dit kamera-brug. De billeder der tages må ikke benyttes i kommercielt øjemed, men kun til privat brug.
friserCreated with Sketch.