Ofte stillede spørgsmål
{{faq.Name}}

{{faq.Name}}

{{faq.Answer}}

- Lille VEGA -

Teenage Fanclub

support - I Was A King

torsdag

25.04.2019

Pris - inkl. gebyr

275,-

Dør: 20.00 - Koncertstart: 21.00

Teenage FanclubTeenage FanclubTeenage FanclubTeenage FanclubTeenage FanclubTeenage FanclubTeenage FanclubTeenage FanclubTeenage FanclubTeenage FanclubTeenage FanclubTeenage FanclubTeenage FanclubTeenage FanclubTeenage FanclubTeenage FanclubTeenage FanclubTeenage FanclubTeenage FanclubTeenage Fanclub

Support: I Was A King

Norske I Was A King har siden 2005 leveret deres potente indierock. Bandet bliver ført an af sanger, guitarist og sangskriver Frode Strømstad, og de udgav i 2010 albummet Old Friends, der blev nomineret til en Spellemannpris.

Bandet spiller 60er inspireret indierock, der sender kærlige referencer til bands som Big Star, The Raspberries og Teenage Fanclub.

Ofte stillede Spørgsmål

Hverdage mellem 13-15

+45 33 25 70 11

Hvad gør jeg med glemte sager?
Alle glemte sager afleveres hver tirsdag eller onsdag kl. 12 til Politiets Hittegodskontor, Politigården, 1567 København V. Hittegodskontoret kan kontaktes på tlf. 38 74 88 22. Sager, der er glemt til koncerter i løbet af ugen, kan afhentes i VEGAs administration mellem 9-16 efter aftale. Resterende uafhentede sager afleveres på Hittegodskontoret den efterfølgende tirsdag.
Må jeg tage mit kamera med til en koncert?
Det er som udgangspunkt tilladt at tage billeder med almindeligt lommekamera og mobiltelefon til vore koncerter. Professionelle eller semiprofessionelle kameraer med spejlrefleks og/eller objektiv er ikke tilladt, ligesom det heller ikke er tilladt at filme koncerterne. Derudover skal man altid følge vagternes anvisninger, da der kan være forskellige regler for de forskellige kunstnere. Husk desuden at tage hensyn til de andre koncertgængere, så de ikke generes af dit kamera-brug. De billeder der tages må ikke benyttes i kommercielt øjemed, men kun til privat brug.
Kan jeg købe gavekort til VEGA?
Glæd dem, du holder af med et gavekort til VEGA i specialdesign og med valgfri værdi. Der er ingen billetgebyrer på et gavekort, men et forsendelsesgebyr på 60 kroner. Gavekortet kan dog også downloades. Bemærk at gavekortet administreres af Ticketmaster, så det er kun VEGA-koncerter, der sælges gennem Ticketmaster, hvor gavekortet kan bruges. Det er ca. 80 % af alle vores koncerter. Bemærk gavekortet er gyldigt i 1 år fra udstedelsesdatoen.
friserCreated with Sketch.