Ofte stillede spørgsmål
{{faq.Name}}

{{faq.Name}}

{{faq.Answer}}

- Store VEGA -

Spiritualized

lørdag

16.03.2019

Pris - inkl. gebyr

345,-

Dør: 19.00 - Koncertstart: 20.00

SpiritualizedSpiritualizedSpiritualizedSpiritualizedSpiritualizedSpiritualizedSpiritualizedSpiritualizedSpiritualizedSpiritualizedSpiritualizedSpiritualizedSpiritualizedSpiritualizedSpiritualizedSpiritualizedSpiritualizedSpiritualizedSpiritualizedSpiritualized

Hjertesorg pakket ind i storladne popsymfonier

Siden Spiritualizedblev dannet i 1990 har Jason Pierce været eneste vedvarende medlem og altoverskyggende centrum i det himmelstræbende outfit. Til foråret bringer Pierce og kompagni deres symfoniske drømmepop til København, når de britiske indielegender indtager VEGA med et nyt album i bagagen.

Spiritualized markerede sig for alvor i 1997 med deres tredje album Ladies and Gentlemen We Are Floating In Space, der står tilbage som et af årtiets stærkeste og mest ambitiøse udspil.

Det seneste album, And Nothing Hurt, er netop er udkommet. Det er bandets første i seks år og de stærkeste sange fra Pierces hånd i lang tid. Skulle albummet være det endelige punktum, må man konstatere at Spiritualized lukker og slukker på toppen.

Ofte stillede Spørgsmål

Hverdage mellem 13-15

+45 33 25 70 11

Er der siddepladser til koncerten?
Såfremt koncerten er i Store VEGA og der er meldt få billetter/udsolgt vil balkonen være åben. Der er ca. 150 unummererede siddepladser, der uddeles efter først-til-mølle. Ønsker du disse pladser opfordrer vi til at komme, når dørene åbner. I Lille VEGA finder du i venstre side af salen en lang sofarække. Du må også gerne sidde på gulvet på den lille balkon. I Ideal Bar er der siddepladser langs vinduerne, og ofte står der stole fremme til fri afbenyttelse ( dog ikke ved udsolgte shows).
Hvor lang tid før skal jeg komme for at få en siddeplads?
Vi anbefaler, at du møder op så tæt på dørene åbner som muligt, hvis du vil være sikker på en siddeplads.
Kan jeg nemt komme ind, hvis jeg er i kørestol?
Som gangbesværet eller kørestolsbruger er det selvfølgelig muligt at overvære koncerter i VEGA. Læs mere om procedurer og faciliteter på vores infoside for handicappede under Dit besøg.
friserCreated with Sketch.