Ofte stillede spørgsmål
{{faq.Name}}

{{faq.Name}}

{{faq.Answer}}

- Ideal Bar -

Sneaks

tirsdag

14.05.2019

Pris - inkl. gebyr

135,-

Dør: 20.00 - Koncertstart: 21.00

SneaksSneaksSneaksSneaksSneaksSneaksSneaksSneaksSneaksSneaksSneaksSneaksSneaksSneaksSneaksSneaksSneaksSneaksSneaksSneaks

Sneaks skubber til punken med sine hypnotiske, politiske svadaer

Sneaks udforsker på sit kommende album, Highway Hypnosis, der udkommer den 25. januar, elementer af hiphop og postpunk i sit højenergiske, koncise punkinferno.

Under kunstnernavnet Sneaks gemmer sig den talentfulde, amerikanske sangskriver Eva Moolchan. På punkscenen i Washington DC har hun sat sig tungt på tronen som en af de mest eksperimenterende kunstnere indenfor genren.

Hun skubber til den mandsdominerede undergrundsscene med sin brede, musikalske palette af potente, feministiske punkhymner og queer-sange.

Ofte stillede Spørgsmål

Hverdage mellem 13-15

+45 33 25 70 11

Er moshpit tilladt?
I VEGA ønsker vi, at alle har en god og sikker koncertoplevelse og anerkender, at moshpit er en del af koncertkultur. Ønsker du at deltage i en moshpit under en koncert opfordrer vi dig til at være hjælpsom og en god koncert-buddy, hvis nogle falder i forbindelse med moshpit. Følg altid VEGAs vagters anvisninger i forhold til sikkerhed.
Hvor må jeg ryge?
Rygning er ikke tilladt i nogen af VEGAs sale. Vores rygeforbud gælder også e-cigaretter, og vi sælger ikke cigaretter i barerne. Er du til koncert i Store VEGA har du mulighed for at benytte vores rygeterrasse. Den finder du i Store VEGA på balkon niveauet via Svend Auken Salen.
Kan jeg blive bortvist?
VEGAs koncerter er for alle gæster i alle aldersgrupper. For at skabe en tryg og positiv koncertoplevelse for alle gæster forbeholder vi os retten til at bortvise folk, der udviser truende eller generende adfærd overfor vores øvrige gæster, personale samt musikerne på scenen. I VEGA tillader vi ikke, at gæster ved påklædning eller på anden vis bærer synlige tegn på banderelationer.
friserCreated with Sketch.