Ofte stillede spørgsmål
{{faq.Name}}

{{faq.Name}}

{{faq.Answer}}

- Store VEGA -

Smokepurpp

support - Jack Bruno og DON KREZ & RICHIE WESS

mandag

04.03.2019

Pris - inkl. gebyr

290,-

Dør: 19.00 - Koncertstart: 20.00

SmokepurppSmokepurppSmokepurppSmokepurppSmokepurppSmokepurppSmokepurppSmokepurppSmokepurppSmokepurppSmokepurppSmokepurppSmokepurppSmokepurppSmokepurppSmokepurppSmokepurppSmokepurppSmokepurppSmokepurpp

Hypet Soundcloud-rapper nedlægger Store VEGA

Den amerikanske rapper Smokepurpp, der udgør den ene halvdel af den berygtede duo Gucci Gang med Lil Pump, har de seneste år været toppen af Soundcloud-rapbølgen. Nu får danske fans mulighed for at opleve Smokepurpps anarkistiske energiudladninger, når hans Lost Planet Europe Tour ruller ind i Store VEGA til marts.

Den unge rapper og producer Smokepurpp, som går under det borgerlige navn Omar Pineiro, væltede ind på den internationale lo-fi rapscene i 2015 gennem musikplatformen Soundcloud. Han begyndte karrieren som producer i high school og begyndte at rappe, da han ikke havde succes med produktionerne.

Pieneiro udgav sit debut mixtape Deadstar i 2017. Det røg ind på Billboard 200 album-charten som nummer 42. I 2018 udgav Smokepurpp nummeret "Nephew" i samarbejde med vennen og samarbejdspartner Lil Pump. Sangen er blevet hans største udgivelse indtil videre med over 100 millioner streams.

Support: Jack Bruno og DON KREZ & RICHIE WESS

Inden Smokepurpp skærer Store VEGA midt over, basker Jack Bruno, Don Krez og Richie Wess en sveddryppende fest i gang. Førstnævnte har bl.a. lavet "DVL ON MY SHLDR" sammen med Smokepurpp og har været med på tour med nogle af de største soundcloud-rappere.

Ofte stillede Spørgsmål

Hverdage mellem 13-15

+45 33 25 70 11

Er moshpit tilladt?
I VEGA ønsker vi, at alle har en god og sikker koncertoplevelse og anerkender, at moshpit er en del af koncertkultur. Ønsker du at deltage i en moshpit under en koncert opfordrer vi dig til at være hjælpsom og en god koncert-buddy, hvis nogle falder i forbindelse med moshpit. Følg altid VEGAs vagters anvisninger i forhold til sikkerhed.
Hvornår må jeg lægge mig i kø?
Vi anbefaler, at du kommer to timer før dørene åbner.
Hvor gammel skal jeg være for at komme til koncert?
Der er ikke aldersgrænse til VEGAs koncerter, med mindre de foregår efter midnat eller som del af et natklub-arrangement (her vil aldersgrænsen ofte være 18 år). Der kan dog være enkelte undtagelser. Såfremt der er aldersgrænse på en koncert, vil det fremgå af koncertbeskrivelsen på VEGAs hjemmeside. Vi anbefaler dog, at børn under 12 år er ifølge med voksen, når de tager til koncert. Det er ikke muligt for koncertgæster under 18 år at købe alkohol i VEGAs barer.
friserCreated with Sketch.