Ofte stillede spørgsmål
{{faq.Name}}

{{faq.Name}}

{{faq.Answer}}

- Lille VEGA -

Selma Judith

fredag

18.10.2019

Pris - inkl. gebyr

195,-

NB: Billetsalget starter mandag d. 8. april kl. 10.00.

Dør: 20.00 - Koncertstart: 21.00

Selma JudithSelma JudithSelma JudithSelma JudithSelma JudithSelma JudithSelma JudithSelma JudithSelma JudithSelma JudithSelma JudithSelma JudithSelma JudithSelma JudithSelma JudithSelma JudithSelma JudithSelma JudithSelma JudithSelma Judith

VEGAs Udvalgte Selma Judith spiller sin første headliner-koncert nogensinde i VEGA

Taget direkte ud af det pulserende og nyskabende Nørrebro finder man 24-årige Selma Judith - en ung og ambitiøs sangerinde og sangskriver, der har fået stor opmærksomhed på kort tid. Med sine egne tekster og en udsøgt R&B-klang tillader hun lytteren at komme helt ind under huden på hende.

Siden hun lagde sin første single ”Kind of Lonely” på SoundCloud i august 2018, er det gået stærkt for Selma Judith. Den 18. oktober spiller hun sin første headliner-koncert nogensinde i VEGA, hvor publikum lukkes ind i det helt tryllebindende R&B-univers af bløde beats, udtryksfulde tekster og Selmas fantastiske harpespil.

Hun har siden da udgivet singlen ”Inner Thigh” og optrådt med anerkendte artister som MØ, VERA, The National og Phlake. Derudover var Selma Judith en del af VEGAs Udvalgte 2019.

D
er vil være rig mulighed for at opleve Selma Judith med sit band til sommer på festivaller som Roskilde Festival, Alive Festival, SPOT Festival, Musik i Lejet, Bloom og Heartland Festival.

Ofte stillede Spørgsmål

Hverdage mellem 13-15

+45 33 25 70 11

Hvor må jeg ryge?
Rygning er ikke tilladt i nogen af VEGAs sale. Vores rygeforbud gælder også e-cigaretter, og vi sælger ikke cigaretter i barerne. Er du til koncert i Store VEGA har du mulighed for at benytte vores rygeterrasse. Den finder du i Store VEGA på balkon niveauet via Svend Auken Salen.
Hvornår lukker dørene?
Dørene lukker ikke i VEGA før koncerten er slut. Det vil sige, at du kan komme ind på din billet helt til koncerten er overstået.
Må jeg tage mit kamera med til en koncert?
Det er som udgangspunkt tilladt at tage billeder med almindeligt lommekamera og mobiltelefon til vore koncerter. Professionelle eller semiprofessionelle kameraer med spejlrefleks og/eller objektiv er ikke tilladt, ligesom det heller ikke er tilladt at filme koncerterne. Derudover skal man altid følge vagternes anvisninger, da der kan være forskellige regler for de forskellige kunstnere. Husk desuden at tage hensyn til de andre koncertgængere, så de ikke generes af dit kamera-brug. De billeder der tages må ikke benyttes i kommercielt øjemed, men kun til privat brug.
friserCreated with Sketch.