Ofte stillede spørgsmål
{{faq.Name}}

{{faq.Name}}

{{faq.Answer}}

- Lille VEGA -

Saba

support - Josephin Bovién

lørdag

09.03.2019

Pris - inkl. gebyr

225,-

Dør: 20.00 - Koncertstart: 21.00

SabaSabaSabaSabaSabaSabaSabaSabaSabaSabaSabaSabaSabaSabaSabaSabaSabaSabaSabaSaba

Chicago-rapperen Saba omstøder modstand til musikalsk drivkraft

Lørdag den 9. marts er der mødepligt for alle Kendrick Lamar fans, når Chance The Rapper og Nonames legekammerat Saba brillerer i Lille VEGA.

På trods af at Saba har dæmoner med i bagagen, så tynger de ham ikke. Tværtimod. Chicago-rapperen har forvandlet hjerteskærende modstand til musikalsk drivkraft. På scenen skinner Sabas karismatiske selvsikkerhed gennem det buldrende mørke, hvilket hans NPR Music Tiny Desk Concert også vidner om.

Det nye album bearbejder sorgen over at miste sin fætter og Pivot Gang-kompagnon Walter Long Jr., som blev stukket ned i en alder af blot 24 år. De 10 dunkende skæringer krøb under huden på Pitchforks anmelder, der belønnede dem med en 8.7 score og ordene: ”Through Saba’s inner turmoil, he finds his most powerful and diaristic storytelling”

Support: Josephin Bovién

Den kun 18-årige sanger, sangskriver og producer Josephin Bovién udgav sit debutalbum Caramel Babe i oktober 2018. Siden har hun opnået betragtelig opmærksomhed for sit øjeblikkeligt fængende kombination af dybt personlige tekster og eksperimenterede R&B og tunge, samplebaserede boom-bap beats.

Ofte stillede Spørgsmål

Hverdage mellem 13-15

+45 33 25 70 11

Hvor må jeg ryge?
Rygning er ikke tilladt i nogen af VEGAs sale. Vores rygeforbud gælder også e-cigaretter, og vi sælger ikke cigaretter i barerne. Er du til koncert i Store VEGA har du mulighed for at benytte vores rygeterrasse. Den finder du i Store VEGA på balkon niveauet via Svend Auken Salen.
Hvor skal jeg købe min billet?
Hvis du vil være sikker på at købe en ægte og gyldig billet til VEGAs koncerter, så anbefaler vi på det kraftigste, at du køber billet gennem VEGAs hjemmeside eller de billetbureauer, som VEGA arbejder sammen med og linker til fra hjemmesiden, nemlig Ticketmaster og Billetlugen. Der findes andre billetudbydere, hvoraf nogle er helt legale, mens andre systematisk svindler med billetter. Har du spørgsmål til køb af billetter kan du kontakte Ticketmasters kundeservice ved at ringe til +45 7015 65 65 på hverdage mellem 10.00 - 17.00. Billetlugens kundeservice kan kontaktes på servicetelefon +45 7015 6565 mellem kl. 10 og 17 på hverdage.
Er der support til koncerten?
I koncertkalenderen her på vega.dk kan du læse alt om koncerten, og hvilke supportnavn(e), der er i forbindelse med koncerten. Koncertkalenderen er altid opdateret med de nyeste informationer, vi har om koncerten.
friserCreated with Sketch.