Ofte stillede spørgsmål
{{faq.Name}}

{{faq.Name}}

{{faq.Answer}}

- Ideal Bar -

Rue Royale

support - Kristian Harting

onsdag

23.01.2019

Pris - inkl. gebyr

115,-

Dør: 19.00 - Koncertstart: 20.00

Rue Royale Rue Royale Rue Royale Rue Royale Rue Royale Rue Royale Rue Royale Rue Royale Rue Royale Rue Royale Rue Royale Rue Royale Rue Royale Rue Royale Rue Royale Rue Royale Rue Royale Rue Royale Rue Royale Rue Royale

Sjælfulde Rue Royale er tilbage med hypnotiske toner

Efter en længere pause er den britiske indiefolk-duo Rue Royale atter tilbage med deres fjerde album In Parallel. Et album fyldt med modige og rytmiske, men samtidigt også hjemsøgende sange. De er inspireret af verden omkring dem og blev skabt, som Rue Royale selv udtrykker det, ”fra en tid fyldt med tumult og skønhed.”

Med ørehængere som ”UFO”, som X-Factor vindere Place on Earth spillede et cover af til årets semifinale, og ”Lunacy” er det svært ikke at blive indfanget i det musikalske univers Rue Royale skaber med deres hypnotiske kompositioner.

I samarbejde med Bon Ivers Sean Carey er In Parallel det hidtil mest sanselige album Rue Royale har lavet, drevet af Carey’s rytme og duoens stærkeste sangskrivning til dato.

Support: Kristian Harting

Kristian Harting er en rejsende trubadur fra København, hvis musik lander et sted mellem neofolk og psykedelisk pop. For ham er musik en spirituel rejse såvel som en fysisk en spækket med skønhed.

friserCreated with Sketch.