Ofte stillede spørgsmål
{{faq.Name}}

{{faq.Name}}

{{faq.Answer}}

- Store VEGA -

Rudimental

support - Nina Nesbitt

onsdag

30.01.2019

Pris - inkl. gebyr

300,-

Entré: 315,- inkl. gebyr

Dør: 19.00 - Koncertstart: 20.00

RudimentalRudimentalRudimentalRudimentalRudimentalRudimentalRudimentalRudimentalRudimentalRudimentalRudimentalRudimentalRudimentalRudimentalRudimentalRudimentalRudimentalRudimentalRudimentalRudimental

Prisbelønnet engelsk drum'n'bass-kollektiv

Rudimental nyder godt af international succes og har både millioner af streaminger, adskillige platinsingler og op til flere prestigefyldte priser inden for vesten.

Sangen "Sun Comes Up" featuring James Arthur udkom i juni 2017 og gik sidenhen platin i Storbritannien og har opnået over 150 millioner streaminger. Efterfølgende, i januar 2018, udkom singlen "These Days" featuring Jess Glynne, Mackelmore og Dan Caplen.

Det tredje album fra Rudimentals hænder har fået titlen Toast to Our Differences og udkommer i det nye år.

Support: Nina Nesbitt

Den 23-årige skotske singer/songwriter Nina Nesbitt skriver sprudlende, personlige popsange med sin akustiske guitar. Hun startede sin musikalske skoling med at skrive og indspille sange på hendes soveværelse, for derefter at uploade dem på YouTube.

Hun har varmet op for Example i hjemlandet og sensationen Ed Sheeran over hele Europa. Debutalbummet Peroxide udkom i 2014, og landede i top 15 på UK album charten. Hun udgiver opfølgeren, The Sun Will Come Up, The Seasons Will Change den 1. februar.

Ofte stillede Spørgsmål

Hverdage mellem 13-15

+45 33 25 70 11

Kan jeg købe gavekort til VEGA?
Glæd dem, du holder af med et gavekort til VEGA i specialdesign og med valgfri værdi. Der er ingen billetgebyrer på et gavekort, men et forsendelsesgebyr på 60 kroner. Gavekortet kan dog også downloades. Bemærk at gavekortet administreres af Ticketmaster, så det er kun VEGA-koncerter, der sælges gennem Ticketmaster, hvor kortet kan bruges. Det er ca. 80 % af alle vores koncerter. Bemærk gavekortet er gyldigt i 1 år fra udstedelsesdatoen. Du kan købe det her: bit.ly/2Ti9AOV
Hvor lang tid før skal jeg komme for at få en siddeplads?
Vi anbefaler, at du møder op så tæt på dørene åbner som muligt, hvis du vil være sikker på en siddeplads.
Hvor skal jeg købe min billet?
Hvis du vil være sikker på at købe en ægte og gyldig billet til VEGAs koncerter, så anbefaler vi på det kraftigste, at du køber billet gennem VEGAs hjemmeside eller de billetbureauer, som VEGA arbejder sammen med og linker til fra hjemmesiden, nemlig Ticketmaster og Billetlugen. Der findes andre billetudbydere, hvoraf nogle er helt legale, mens andre systematisk svindler med billetter. Har du spørgsmål til køb af billetter kan du kontakte Ticketmasters kundeservice ved at ringe til +45 7015 65 65 på hverdage mellem 10.00 - 17.00. Billetlugens kundeservice kan kontaktes på servicetelefon +45 7015 6565 mellem kl. 10 og 17 på hverdage.
friserCreated with Sketch.