Ofte stillede spørgsmål
{{faq.Name}}

{{faq.Name}}

{{faq.Answer}}

- Lille VEGA -

Robert Forster

mandag

29.04.2019

Pris - inkl. gebyr

265,-

NB: Der er ingen support inden koncerten.

Dør: 20.00 - Koncertstart: 21.00

Robert ForsterRobert ForsterRobert ForsterRobert ForsterRobert ForsterRobert ForsterRobert ForsterRobert ForsterRobert ForsterRobert ForsterRobert ForsterRobert ForsterRobert ForsterRobert ForsterRobert ForsterRobert ForsterRobert ForsterRobert ForsterRobert ForsterRobert Forster

Den erfarne Robert Forster deler ud af indieperlerne

Robert Forster slog sit navn fast som den ene frontfigur og sangskriver i det stilskabende Brisbane-orkester The Go-Betweens. I tiden med The Go-Betweens var Forster det kreative centrum sammen med gruppens anden sangskriver og frontfigur Grant McLennan.

Op gennem 1980erne udsendte det australske band albumklassikere som Before Hollywood (1983), Tallulah (1987) og 16 Lovers Lane (1988) inden de gik hver til sit i 1989.

Foruden The Go-Betweens har Robert Forster udsendt seks glimrende soloalbum – senest det kritikerroste Songs To Play fra 2015, der blandt andet blev lovprist i medier som The Guardian og Uncut. Det er således et imponerende katalog af sange, som den 61-årige australske legende gæster VEGA med i slutningen af april.

Ofte stillede Spørgsmål

Hverdage mellem 13-15

+45 33 25 70 11

Må jeg tage mit kamera med til en koncert?
Det er som udgangspunkt tilladt at tage billeder med almindeligt lommekamera og mobiltelefon til vore koncerter. Professionelle eller semiprofessionelle kameraer med spejlrefleks og/eller objektiv er ikke tilladt, ligesom det heller ikke er tilladt at filme koncerterne. Derudover skal man altid følge vagternes anvisninger, da der kan være forskellige regler for de forskellige kunstnere. Husk desuden at tage hensyn til de andre koncertgængere, så de ikke generes af dit kamera-brug. De billeder der tages må ikke benyttes i kommercielt øjemed, men kun til privat brug.
Er der siddepladser til koncerten?
Er koncerten i Store VEGA, og er der meldt få billetter/udsolgt, vil balkonen være åben. Der er ca. 150 unummererede siddepladser, der uddeles efter først-til-mølle. Ønsker du disse pladser, opfordrer vi dig til at komme, når dørene åbner. I Lille VEGA finder du i venstre side af salen en lang sofarække. Du må også gerne sidde på gulvet på den lille balkon. I Ideal Bar er der siddepladser langs vinduerne, og ofte står der stole fremme til fri afbenyttelse ( dog ikke ved udsolgte shows).
Må jeg snakke under koncerten?
Vi opfordrer alle til at tage de vigtige snakke efter koncerten og nyde musikken med respekt for koncertens øvrige publikummer mens koncerten foregår.
friserCreated with Sketch.