Ofte stillede spørgsmål
{{faq.Name}}

{{faq.Name}}

{{faq.Answer}}

- Ideal Bar -

Rebecca Lou

support - Motorsav

torsdag

23.05.2019

Pris - inkl. gebyr

135,-

Dør: 19.00 - Koncertstart: 20.00

Rebecca Lou Rebecca Lou Rebecca Lou Rebecca Lou Rebecca Lou Rebecca Lou Rebecca Lou Rebecca Lou Rebecca Lou Rebecca Lou Rebecca Lou Rebecca Lou Rebecca Lou Rebecca Lou Rebecca Lou Rebecca Lou Rebecca Lou Rebecca Lou Rebecca Lou Rebecca Lou

Rebecca Lou fyrer op for knallertrocken i VEGA

De danske knallertrockere fra Rebecca Lou er i løbet af 2018 fræset ind i ørerne på rockhungrende danske musiklyttere med singler som ”Bitch U Look Good” og ”I wanna Be Your Everything”.

Rebecca Lous debutep Skeletons udkom i oktober sidste år på det tyske pladeselskab Motor Music og er sidenhen strøget til tops på airplay charts. Musikken er frembrusende, hårdtslående og melankolsk rock, men den emmer også af sårbarhed og skrøbelighed.

Efter en hård opvækst på Lolland-Falster, hvor oplevelsen af at være en outsider, selvskade og bodyshaming farvede hendes ungdomsår, har Rebecca Lou gjort det til sit mantra at fortælle åbent og ærligt om sine oplevelser og inspirere andre til at finde ud på den anden side

Rebecca Lou har allerede høstet store roser på den danske livescene, hvor hun bl.a. har været toursupport for Velvet Volume og Le Butcherettes.

Support: Motorsav

Motorsav er melodisk og melankolsk punk-rock på dansk. Bandet udgav sit debutalbum S/T i marts 2017 og ep’en Den Gule Død i juni 2018. Musikken er inspireret af den klassiske københavnerscene og de tidlige 00’ere med inspirationskilder som Gorilla Angreb, No Hope For The Kids og Amdi Petersens Arme.

Ofte stillede Spørgsmål

Hverdage mellem 13-15

+45 33 25 70 11

Er moshpit tilladt?
I VEGA ønsker vi, at alle har en god og sikker koncertoplevelse og anerkender, at moshpit er en del af koncertkultur. Ønsker du at deltage i en moshpit under en koncert opfordrer vi dig til at være hjælpsom og en god koncert-buddy, hvis nogle falder i forbindelse med moshpit. Følg altid VEGAs vagters anvisninger i forhold til sikkerhed.
Må jeg tage et banner med?
Det er ikke muligt at medbringe bannere til VEGAs koncerter!
Må jeg tage mit kamera med til en koncert?
Det er som udgangspunkt tilladt at tage billeder med almindeligt lommekamera og mobiltelefon til vore koncerter. Professionelle eller semiprofessionelle kameraer med spejlrefleks og/eller objektiv er ikke tilladt, ligesom det heller ikke er tilladt at filme koncerterne. Derudover skal man altid følge vagternes anvisninger, da der kan være forskellige regler for de forskellige kunstnere. Husk desuden at tage hensyn til de andre koncertgængere, så de ikke generes af dit kamera-brug. De billeder der tages må ikke benyttes i kommercielt øjemed, men kun til privat brug.
friserCreated with Sketch.