Ofte stillede spørgsmål
{{faq.Name}}

{{faq.Name}}

{{faq.Answer}}

- Ideal Bar -

Rat Boy

søndag

12.05.2019

Pris - inkl. gebyr

195,-

Dør: 20.00 - Koncertstart: 21.00

Rat Boy Rat Boy Rat Boy Rat Boy Rat Boy Rat Boy Rat Boy Rat Boy Rat Boy Rat Boy Rat Boy Rat Boy Rat Boy Rat Boy Rat Boy Rat Boy Rat Boy Rat Boy Rat Boy Rat Boy

Ætsende, engelsk forstads-rap fra Rat Boys frontlinje

Rat Boys hjemmedyrkede rap maler et graffiti-snapshot af livet i de engelske forstæder. At gå ud på gaden er for Rat Boy som at træde ind på en kampplads. Gaderne er fyldte med wannabe-gangsters, overfald og stjålne sneakers.

Gadeobservationerne bliver til ætsende tekster og sammen med rockede melodier, ligger sangene sig i slipstrømmen af flere af Rat Boys inspirationskilder; Ian Dury, The Clash, Blur og The Streets.

Efter at have sendt sit mixtape til alle tænkelige engelske musikblogs, fik Rat Boy kontakt til Babyshambles bassisten Drew McConnell, som var udtalt fan og hjalp ham videre mod en pladekontrakt. Det har resulteret i SCUM fra 2016 og CIVIL DISORDER fra 2018.

Ofte stillede Spørgsmål

Hverdage mellem 13-15

+45 33 25 70 11

Må jeg tage mit kamera med til en koncert?
Det er som udgangspunkt tilladt at tage billeder med almindeligt lommekamera og mobiltelefon til vore koncerter. Professionelle eller semiprofessionelle kameraer med spejlrefleks og/eller objektiv er ikke tilladt, ligesom det heller ikke er tilladt at filme koncerterne. Derudover skal man altid følge vagternes anvisninger, da der kan være forskellige regler for de forskellige kunstnere. Husk desuden at tage hensyn til de andre koncertgængere, så de ikke generes af dit kamera-brug. De billeder der tages må ikke benyttes i kommercielt øjemed, men kun til privat brug.
Hvad er VEGAs narkotikapolitik?
VEGA accepterer ikke indtagelse af nogen former for narkotika ved vores arrangementer. Bliver man taget i overtrædelse af dette medfører det politianmeldelse, bortvisning og to års karantæne fra VEGA.
Hvor må jeg ryge?
Rygning er ikke tilladt i nogen af VEGAs sale. Vores rygeforbud gælder også e-cigaretter, og vi sælger ikke cigaretter i barerne. Er du til koncert i Store VEGA har du mulighed for at benytte vores rygeterrasse. Den finder du i Store VEGA på balkon niveauet via Svend Auken Salen.
friserCreated with Sketch.