Ofte stillede spørgsmål
{{faq.Name}}

{{faq.Name}}

{{faq.Answer}}

- Ideal Bar -

Radkey

mandag

04.02.2019

Pris - inkl. gebyr

165,-

NB: Koncerten er flyttet er Lille VEGA til Ideal Bar. Allerede købte billetter gælder stadig.

Dør: 20.00 - Koncertstart: 21.00

RadkeyRadkeyRadkeyRadkeyRadkeyRadkeyRadkeyRadkeyRadkeyRadkeyRadkeyRadkeyRadkeyRadkeyRadkeyRadkeyRadkeyRadkeyRadkeyRadkey

Attitude og solide guitarsoloer fra garagerock-brødrene i Radkey

Amerikanske Radkey er indbegrebet af rendyrket rock’n’roll. De laver musik på deres egne præmisser og vil ikke kategoriseres under blot én genre. Dog kan du være sikker på, at de aldrig løber tør for guitarriffs eller badass attitude.

Bandet består af de tre brødre Dee, Isaiah og Solomon Radke, der gennem opvæksten i et lille lyserødt hus i Missouri blev fodret med indflydelser fra deres fars samling af punk, rock og metalplader. En fælles interesse for rockmusikken og provinsby-kedsomhed var de afgørende katalysatorer for Radkeys tilblivelse.

I samarbejde med Arctic Monkeys-produceren Ross Orton indspillede gruppen debutalbummet Dark Black Makeup i 2015. Resultatet var en voldsom eksplosion af forskellige nuancer punk, rock og vildskab.

Ofte stillede Spørgsmål

Hverdage mellem 13-15

+45 33 25 70 11

Er der siddepladser til koncerten?
Såfremt koncerten er i Store VEGA og der er meldt få billetter/udsolgt vil balkonen være åben. Der er ca. 150 unummererede siddepladser, der uddeles efter først-til-mølle. Ønsker du disse pladser opfordrer vi til at komme, når dørene åbner. I Lille VEGA finder du i venstre side af salen en lang sofarække. Du må også gerne sidde på gulvet på den lille balkon. I Ideal Bar er der siddepladser langs vinduerne, og ofte står der stole fremme til fri afbenyttelse ( dog ikke ved udsolgte shows).
Er moshpit tilladt?
I VEGA ønsker vi at alle har en god og sikker koncertoplevelse og anerkender, at moshpit er en del af koncertkultur. Ønsker du at deltage i en moshpit under en koncert opfordrer vi dig til at være hjælpsom og en god koncert-buddy, hvis nogle falder i forbindelse med moshpit. Følg altid VEGAs vagters anvisninger i forhold til sikkerhed.
Hvor gammel skal jeg være for at komme til koncert?
Der er ikke aldersgrænse til VEGAs koncerter, med mindre de foregår efter midnat eller som del af et natklub-arrangement (her vil aldersgrænsen ofte være 18 år). Der kan dog være enkelte undtagelser. Såfremt der er aldersgrænse på en koncert, vil det fremgå af koncertbeskrivelsen på VEGAs hjemmeside. Vi anbefaler dog, at børn under 12 år er ifølge med voksen, når de tager til koncert. Det er ikke muligt for koncertgæster under 18 år at købe alkohol i VEGAs barer.
friserCreated with Sketch.