Ofte stillede spørgsmål
{{faq.Name}}

{{faq.Name}}

{{faq.Answer}}

- Ideal Bar -

Pom Poko

support - Hôy la

mandag

01.04.2019

Pris - inkl. gebyr

135,-

Dør: 19.00 - Koncertstart: 20.00

Pom Poko Pom Poko Pom Poko Pom Poko Pom Poko Pom Poko Pom Poko Pom Poko Pom Poko Pom Poko Pom Poko Pom Poko Pom Poko Pom Poko Pom Poko Pom Poko Pom Poko Pom Poko Pom Poko Pom Poko

Med verden som inspiration skruer norske Pom Poko deres vilde popsange sammen

Det farverige, norske band Pom Poko underskrev sidste år pladekontrakt med det mægtige indie-pladeselskab Bella Union, og den 22. februar i år udgiver de deres debutalbum Birthday.

Bandet udgav i løbet af 2018 den uforudsigelige og kakafoniske single ”Follow The Lights”, der blev efterflugt af den tempofyldte, mathrockede ”My Blood”.

Det er bandets punkede attitude sammensat med deres nørdede tilgang til popmusikken, som skaber et eksplosivt potpourri af stilarter. De er ofte blevet sammenlignet med excentriske bands som Le Tigre, Deerhoof og Duchess Says.

Kvartetten mødte hinanden, da de studerede på konservatoriet i Trondheim, og de begyndte hurtigt at skrive og indspille sammen. Gruppens inspirationer spænder umanerligt bredt. Fra afrikanske Oumou Sangaré og Ali Farka Touré til bands som Vulfpeck, Death Grips og Jenny Hval.

Support: Hôy la

Den norske, københavnerbaserede artist Hôy la udgav sin første single ”Please” i slutningen af 2017 og var en af VEGAs Udvalgte i 2019. Hun er blevet skamrost for sin dystre og eksperimenterende lyd samt musikalske univers, hvor det elektroniske møder det akustiske og som både rummer mørke og forførelse. Hôy la udgav sin debut-ep X Heads d. 22. februar 2019.

Ofte stillede Spørgsmål

Hverdage mellem 13-15

+45 33 25 70 11

Skal jeg aflevere min taske og jakke i garderoben?
I VEGAs garderobe afleverer du overtøj, tasker og alt andet, du måtte have med. VEGAs garderobe skal benyttes ved alle besøg i forbindelse med koncerter eller natklub-arrangementer. Jakker, tøj og andre ejendele må hverken smides indenfor eller udenfor VEGA af hensyn til flugtveje og brandsikkerhed. Løse genstande som mobiltelefoner, penge, pas, tørklæder m.m. i jakkelommer er på eget ansvar i VEGAs garderobe. VEGA erstatter ikke disse genstande. Garderobeafgiften er 25 kr. Det er muligt at betale med Dankort i Lille VEGA og Store VEGAs foyer.
Må jeg tage mit kamera med til en koncert?
Det er som udgangspunkt tilladt at tage billeder med almindeligt lommekamera og mobiltelefon til vore koncerter. Professionelle eller semiprofessionelle kameraer med spejlrefleks og/eller objektiv er ikke tilladt, ligesom det heller ikke er tilladt at filme koncerterne. Derudover skal man altid følge vagternes anvisninger, da der kan være forskellige regler for de forskellige kunstnere. Husk desuden at tage hensyn til de andre koncertgængere, så de ikke generes af dit kamera-brug. De billeder der tages må ikke benyttes i kommercielt øjemed, men kun til privat brug.
Skal jeg medbringe printet billet?
Vi kan scanne din billet både printet og på din smartphone. Vælger du at vise din billet på smartphone må du gerne sørge for, at lysstyrken er skruet op. Bemærk vi kan ikke scanne på en skærm, der er smadret.
friserCreated with Sketch.