Ofte stillede spørgsmål
{{faq.Name}}

{{faq.Name}}

{{faq.Answer}}

- Ideal Bar -

Picture This

torsdag

07.03.2019

Pris - inkl. gebyr

155,-

Dør: 19.00 - Koncertstart: 20.00

Picture ThisPicture ThisPicture ThisPicture ThisPicture ThisPicture ThisPicture ThisPicture ThisPicture ThisPicture ThisPicture ThisPicture ThisPicture ThisPicture ThisPicture ThisPicture ThisPicture ThisPicture ThisPicture ThisPicture This

Boblende forelskelse indpakket i muntre melodier

Irske Picture This kom tilsyneladende ud af ingenting fra den ene dag til den anden. Singlen ”Take My Hand” gik på et splitsekund viralt på YouTube og kastede det unge band ud i rampelyset.

Picture This har formået at skabe et filmisk lydbillede med fortællinger, som guider dit eget eventyr, hvor kun fantasien sætter grænser. Det selvbetitlede debutalbum, der blev belønnet med prisen Album Of The Year til Irish Post Music Awards, trækker lytteren med på en rejse igennem kærlighed, pakket ind i muntre toner.

Inspireret af livets oplevelser og udfordringer flirter Picture This med at skabe et større og mere storslået musikalsk univers. De seneste to sange ”This Morning” og ”When We Were Young” har vækket appetitten og sulten for en efterfølger til debutalbummet.

Ofte stillede Spørgsmål

Hverdage mellem 13-15

+45 33 25 70 11

Må jeg tage mit kamera med til en koncert?
Det er som udgangspunkt tilladt at tage billeder med almindeligt lommekamera og mobiltelefon til vore koncerter. Professionelle eller semiprofessionelle kameraer med spejlrefleks og/eller objektiv er ikke tilladt, ligesom det heller ikke er tilladt at filme koncerterne. Derudover skal man altid følge vagternes anvisninger, da der kan være forskellige regler for de forskellige kunstnere. Husk desuden at tage hensyn til de andre koncertgængere, så de ikke generes af dit kamera-brug. De billeder der tages må ikke benyttes i kommercielt øjemed, men kun til privat brug.
Er der support til koncerten?
I koncertkalenderen her på vega.dk kan du læse alt om koncerten, og hvilke supportnavn(e), der er i forbindelse med koncerten. Koncertkalenderen er altid opdateret med de nyeste informationer, vi har om koncerten.
Skal jeg medbringe printet billet?
Vi kan scanne din billet både printet og på din smartphone. Vælger du at vise din billet på smartphone må du gerne sørge for, at lysstyrken er skruet op. Bemærk vi kan ikke scanne på en skærm, der er smadret.
friserCreated with Sketch.