Ofte stillede spørgsmål
{{faq.Name}}

{{faq.Name}}

{{faq.Answer}}

- Ideal Bar -

Nosaint

fredag

15.03.2019

Pris - inkl. gebyr

105,-

Dør: 20.00 - Koncertstart: 21.00

NosaintNosaintNosaintNosaintNosaintNosaintNosaintNosaintNosaintNosaintNosaintNosaintNosaintNosaintNosaintNosaintNosaintNosaintNosaintNosaint

Dans til edgy popmelodier i neonlysets skær

Det sker indimellem, at man er så heldig at støde på helstøbte og visionære debutkunstnere, og danske Nosaint er absolut ingen undtagelse.

Nosaint udsendte den ekstremt stærke debut-dobbeltsingle, "Nocturnal Delirium / Balaclava", der viste en artist med en bred musikalsk spændvidde med alle referencer på plads.

Med opfølgeren "Like I Do" forstærker han i den grad forhåbningerne. Manden bag projektet Nosaint er Jeppe Steenfeldt-Jensen - sangskriver, sanger, producer og multiinstrumentalist. En af de mange forcer bag Nosaint er Steenfeldt-Jensens stærke vokal, som har et stort internationalt islæt, de ekstremt velskrevne tekster og den stramme produktion og sangskrivning.

Den henter referencer fra bl.a. The 1975, men henleder også tankerne på kunstnere som Alex Vargas, Saveus, Turboweekend og svenske Erik Hassle - på en god dag. Men Nosaint er stadig helt sin egen.

Ofte stillede Spørgsmål

Hverdage mellem 13-15

+45 33 25 70 11

Skal jeg aflevere min taske og jakke i garderoben?
I VEGAs garderobe afleverer du overtøj, tasker og alt andet, du måtte have med. VEGAs garderobe skal benyttes ved alle besøg i forbindelse med koncerter eller natklub-arrangementer. Jakker, tøj og andre ejendele må hverken smides indenfor eller udenfor VEGA af hensyn til flugtveje og brandsikkerhed. Løse genstande som mobiltelefoner, penge, pas, tørklæder m.m. i jakkelommer er på eget ansvar i VEGAs garderobe. VEGA erstatter ikke disse genstande. Garderobeafgiften er 25 kr. Det er muligt at betale med Dankort i Lille VEGA og Store VEGAs foyer.
Hvor gammel skal jeg være for at komme til koncert?
Der er ikke aldersgrænse til VEGAs koncerter, med mindre de foregår efter midnat eller som del af et natklub-arrangement (her vil aldersgrænsen ofte være 18 år). Der kan dog være enkelte undtagelser. Såfremt der er aldersgrænse på en koncert, vil det fremgå af koncertbeskrivelsen på VEGAs hjemmeside. Vi anbefaler dog, at børn under 12 år er ifølge med voksen, når de tager til koncert. Det er ikke muligt for koncertgæster under 18 år at købe alkohol i VEGAs barer.
Hvad gør jeg med glemte sager?
Alle glemte sager afleveres hver tirsdag eller onsdag kl. 12 til Politiets Hittegodskontor, Politigården, 1567 København V. Hittegodskontoret kan kontaktes på tlf. 38 74 88 22. Sager, der er glemt til koncerter i løbet af ugen, kan afhentes i VEGAs administration mellem 9-16 efter aftale. Resterende uafhentede sager afleveres på Hittegodskontoret den efterfølgende tirsdag.
friserCreated with Sketch.