Ofte stillede spørgsmål
{{faq.Name}}

{{faq.Name}}

{{faq.Answer}}

- Store VEGA -

Noname

lørdag

06.04.2019

Pris - inkl. gebyr

285,-

Dør: 19.00 - Koncertstart: 20.00

NonameNonameNonameNonameNonameNonameNonameNonameNonameNonameNonameNonameNonameNonameNonameNonameNonameNonameNonameNoname

Skarp introspektivt rap-poesi

Noname stiftede bekendtskab med rap og hiphop i en ung alder. Hendes sange bærer ofte præg af en tilbagelænet stil, mens både vers, rim, sproget og leveringen er ramt af legesyge. Som stavelser der bliver stablet i alfabetiske-træklodser.

Teksternes grublerier, om afroamerikanske kvinders oplevelser og udfordringer i hendes hjemby Chicago, er dybt personlig og med beats, der kombinerer de bedste elementer fra både hiphop, R&B, soul, gospel og jazz går hendes sange op i en højere enhed.

Debutmixtapet, Telefone, fra 2016, fik Noname på anmeldernes læber. I år udkom debutalbummet, Room 25. Et introspektivt projekt, der guider lytteren gennem den 25-åriges oplevelser omkring berømmelse, penge, kærlighed, livet derhjemme og på landevejen. På albummet fortsætter Noname stilen fra debut-mixtapet med knivskarp lyrik og ordspil, der fortsat giver genlyd hos fans over hele verden.

Pitchfork beskrev albummet som: “a transcendent coming-of-age tale built around cosmic jazz and neo-soul, delivered by a woman deeply invested in her interiority and that of the world around her”.

Ofte stillede Spørgsmål

Hverdage mellem 13-15

+45 33 25 70 11

Er moshpit tilladt?
I VEGA ønsker vi, at alle har en god og sikker koncertoplevelse og anerkender, at moshpit er en del af koncertkultur. Ønsker du at deltage i en moshpit under en koncert opfordrer vi dig til at være hjælpsom og en god koncert-buddy, hvis nogle falder i forbindelse med moshpit. Følg altid VEGAs vagters anvisninger i forhold til sikkerhed.
Hvor må jeg ryge?
Rygning er ikke tilladt i nogen af VEGAs sale. Vores rygeforbud gælder også e-cigaretter, og vi sælger ikke cigaretter i barerne. Er du til koncert i Store VEGA har du mulighed for at benytte vores rygeterrasse. Den finder du i Store VEGA på balkon niveauet via Svend Auken Salen.
Hvor gammel skal jeg være for at komme til koncert?
Der er ikke aldersgrænse til VEGAs koncerter, med mindre de foregår efter midnat eller som del af et natklub-arrangement (her vil aldersgrænsen ofte være 18 år). Der kan dog være enkelte undtagelser. Såfremt der er aldersgrænse på en koncert, vil det fremgå af koncertbeskrivelsen på VEGAs hjemmeside. Vi anbefaler dog, at børn under 12 år er ifølge med voksen, når de tager til koncert. Det er ikke muligt for koncertgæster under 18 år at købe alkohol i VEGAs barer.
friserCreated with Sketch.