Ofte stillede spørgsmål
{{faq.Name}}

{{faq.Name}}

{{faq.Answer}}

- Lille VEGA -

Nicklas Sahl

onsdag

13.03.2019

Pris - inkl. gebyr

165,-

Dør: 20.00 - Koncertstart: 21.00

Nicklas SahlNicklas SahlNicklas SahlNicklas SahlNicklas SahlNicklas SahlNicklas SahlNicklas SahlNicklas SahlNicklas SahlNicklas SahlNicklas SahlNicklas SahlNicklas SahlNicklas SahlNicklas SahlNicklas SahlNicklas SahlNicklas SahlNicklas Sahl

Ustandselig pophelt fanger hitlisternes opmærksomhed

21-årige Nicklas Sahl er godt på vej til at blive den næste helt store stjerne på den danske popscene. Siden han udsendte debutsinglen ”HERO” i foråret, er det nemlig kun gået fremad for den unge sanger.

Billetterne til hans oktoberkoncert i Ideal Bar er blevet revet væk, og derfor kan vi nu annoncere en Lille VEGA-koncert med den eftertragtede stjernespire.

Nicklas Sahl fik som fireårig en plastikguitar mellem hænderne, og instrumentet har siden været hans livsledsager, om end selve formen og strukturen med tiden ændrede sig. Han blev som 13-årig spottet ved en optræden på Samsø og har derefter skrevet og spillet med forskellige kunstnere. De sidste par år har han haft et tæt samarbejde med produceren og sangskriveren Birk Storm.

Ofte stillede Spørgsmål

Hverdage mellem 13-15

+45 33 25 70 11

Hvornår lukker dørene?
Dørene lukker ikke i VEGA før koncerten er slut. Det vil sige, at du kan komme ind på din billet helt til koncerten er overstået.
Hvornår må jeg lægge mig i kø?
Vi anbefaler, at du kommer to timer før dørene åbner.
Skal jeg aflevere min taske og jakke i garderoben?
I VEGAs garderobe afleverer du overtøj, tasker og alt andet, du måtte have med. VEGAs garderobe skal benyttes ved alle besøg i forbindelse med koncerter eller natklub-arrangementer. Jakker, tøj og andre ejendele må hverken smides indenfor eller udenfor VEGA af hensyn til flugtveje og brandsikkerhed. Løse genstande som mobiltelefoner, penge, pas, tørklæder m.m. i jakkelommer er på eget ansvar i VEGAs garderobe. VEGA erstatter ikke disse genstande. Garderobeafgiften er 25 kr. Det er muligt at betale med Dankort i Lille VEGA og Store VEGAs foyer.
friserCreated with Sketch.