Ofte stillede spørgsmål
{{faq.Name}}

{{faq.Name}}

{{faq.Answer}}

- Lille VEGA -

Marie Davidson (live)

support - Afrodeutsche (live)

fredag

16.08.2019

Pris - inkl. gebyr

200,-

Dør: 20.00 - Koncertstart: 21.00

Marie Davidson (live)Marie Davidson (live)Marie Davidson (live)Marie Davidson (live)Marie Davidson (live)Marie Davidson (live)Marie Davidson (live)Marie Davidson (live)Marie Davidson (live)Marie Davidson (live)Marie Davidson (live)Marie Davidson (live)Marie Davidson (live)Marie Davidson (live)Marie Davidson (live)Marie Davidson (live)Marie Davidson (live)Marie Davidson (live)Marie Davidson (live)Marie Davidson (live)

Dobbelt op på euforiske livesets fra Marie Davidson og Afrodeutsche

Marie Davidson rykker ind i Lille VEGA for at koge sin små, musikalske genistreger sammen live. Hun får selskab af Afrodeutsche, der spiller et liveset inden.

Marie Davidsons musik dykker dybt ned i hendes psyke. Albummet Working Class Woman trækker på inspiration fra hendes musikalske helte og en række af vigtige tænkere. På pladen tager hun de samme musikalske mursten som før, men stabler dem sammen til noget mere modigt.

Det nye album, udgivet via Ninja Tune, fortsætter i det dansegulvsorienterede univers, som Adieux Au Dancefloor baskede i gang. Ifølge hende selv føles pladens tungere momenter som spark lige i mellemgulvet, kombineret med hendes karakteristiske ”spoken text”.

Med tiden har det canadiske talent udviklet det live set-up, som hun stadig turnerer med. Hun spiller alene, mens hun mestrer både sequencere, synths og en mikrofon, som hun synger og snakker ind i. Det giver hende frihed til at skabe et set, der aldrig er det samme som det forrige.

Support: Afrodeutsche (live)

Afrodeutsche er en britiskfødt ghanesisk/russisk/tysk komponist, producer og DJ. Hendes produktioner byder på en bred vifte af stilarter såsom klassisk klaver, techno, house og elektro. Når hun spiller live er det både sirligt og snørklet på samme tid, mens det stikker af i vilde, uforudsigelige retninger.

Ofte stillede Spørgsmål

Hverdage mellem 13-15

+45 33 25 70 11

Er der stroboskoplys?
Personer med fotosensitiv epilepsi bør være opmærksom på, at der kan forekomme stroboskop- eller blinkende lys til koncerter i VEGA. VEGA har desværre ikke mulighed for i forvejen at annoncere, om det vil være tilfældet til en bestemt koncert. Ofte vil vi først på selve dagen, og i nogle tilfælde slet ikke, få oplyst, om blinkende lys er en del af kunstnerens lyssætning til koncerten.
Hvad er VEGAs narkotikapolitik?
VEGA accepterer ikke indtagelse af nogen former for narkotika ved vores arrangementer. Bliver man taget i overtrædelse af dette medfører det politianmeldelse, bortvisning og to års karantæne fra VEGA.
Hvor må jeg ryge?
Rygning er ikke tilladt i nogen af VEGAs sale. Vores rygeforbud gælder også e-cigaretter, og vi sælger ikke cigaretter i barerne. Er du til koncert i Store VEGA har du mulighed for at benytte vores rygeterrasse. Den finder du i Store VEGA på balkon niveauet via Svend Auken Salen.
friserCreated with Sketch.