Ofte stillede spørgsmål
{{faq.Name}}

{{faq.Name}}

{{faq.Answer}}

- Lille VEGA -

Mando Diao

torsdag

21.11.2019

Pris - inkl. gebyr

225,-

Dør: 20.00 - Koncertstart: 21.00

Mando DiaoMando DiaoMando DiaoMando DiaoMando DiaoMando DiaoMando DiaoMando DiaoMando DiaoMando DiaoMando DiaoMando DiaoMando DiaoMando DiaoMando DiaoMando DiaoMando DiaoMando DiaoMando DiaoMando Diao

De svenske riff-konger gnistrer i VEGA

Mando Diao arbejder i øjeblikket på deres niende album, der udkommer i år. I 2017 udgav bandet albummet Good Times, hvor den fremaddrevne singleforløber ”Shake” endnu en gang viste bandets unikke evne til at skrive skarpskårne punk-rocksange.

Bandet har siden 2002 skrevet potent rock med huggende riff og glitrende synth. De har udgivet otte studiealbum og solgt over 1.5 millioner eksemplarer på verdensplan.

Da kvintetten spillede på Northside Festival i 2017, vakte deres sprøde rocktoner de trætte festivalgæster til live, og bandet leverede et energisk og nærværende sceneshow. Gaffa skrev bl.a. om koncerten: ”Selvom det kan være svært at ruske op i kludene hos trætte festivalgæster en tidlig eftermiddag, lykkedes det alligevel Mando Diao, der gav den alt, hvad remmer og tøj kunne holde. De formåede samtidig at levere varen med et varieret udtryk, der var underholdende, skørt og i balance.”

Bandet har siden 2002 skrevet potent rock med huggende riff og glitrende synth. De har udgivet otte studiealbum og solgt over 1.5 millioner eksemplarer på verdensplan.

Ofte stillede Spørgsmål

Hverdage mellem 13-15

+45 33 25 70 11

Skal jeg medbringe printet billet?
Vi kan scanne din billet både printet og på din smartphone. Vælger du at vise din billet på smartphone må du gerne sørge for, at lysstyrken er skruet op. Bemærk vi kan ikke scanne på en skærm, der er smadret.
Skal jeg aflevere min taske og jakke i garderoben?
I VEGAs garderobe afleverer du overtøj, tasker og alt andet, du måtte have med. Garderobe skal benyttes ved alle besøg i forbindelse med koncerter eller natklub-arrangementer. Jakker, tøj og andre ejendele må hverken smides indenfor eller udenfor VEGA af hensyn til flugtveje og brandsikkerhed. Løse genstande som mobiltelefoner, penge, pas, tørklæder m.m. i jakkelommer er på eget ansvar i VEGAs garderobe. VEGA erstatter ikke disse genstande. Garderobeafgiften er 25 kr. Det er muligt at betale med Dankort i Lille VEGA og Store VEGAs foyer.
Hvor kan jeg parkere?
Tæt ved VEGA, ved Aldi for enden af Rejsbygade findes et offentligt P-anlæg med 77 parkeringspladser. Reglerne for parkering er de samme som på sidegaderne omkring VEGA, der tilhører blå parkeringszone, licenszone Enghaveparken (EP). VEGA påtager sig ikke noget ansvar i forbindelse med parkering, så husk at holde øje med skiltningen. Yderligere oplysninger om parkering kan findes på Københavns Kommunes hjemmeside.
friserCreated with Sketch.