Ofte stillede spørgsmål
{{faq.Name}}

{{faq.Name}}

{{faq.Answer}}

- Lille VEGA -

Malte Ebert

lørdag

18.05.2019

Pris - inkl. gebyr

220,-

Dør: 19.00 - Koncertstart: 20.00

Malte EbertMalte EbertMalte EbertMalte EbertMalte EbertMalte EbertMalte EbertMalte EbertMalte EbertMalte EbertMalte EbertMalte EbertMalte EbertMalte EbertMalte EbertMalte EbertMalte EbertMalte EbertMalte EbertMalte Ebert

Væk er Gulddreng, og frem kommer sårbare Malte Ebert

Debutsinglen ”Rather Be” var startskuddet til Malte Eberts musikkarriere under eget navn og har allerede nu flere end 4,5 millioner afspilninger på tværs af alle musiktjenester.

”All The Time” er den seneste single fra sangeren. Den fortæller historien om kærlighed og hjertesorg. Med poppede toner hiver han os ind i et legende univers med både dybde og detaljer for øret.

Gulddreng er gemt væk, og en langt mere åben og sårbar Malte Ebert er klar til at tage hans plads. Han fortryder dog ikke sit alter ego, der har banet vejen frem til, at han nu kan udgive musik i eget navn. Frem for modeller og champagne kan publikum forvente en mere seriøs sanger, som ikke længere gemmer sig bag en facade.

Ofte stillede Spørgsmål

Hverdage mellem 13-15

+45 33 25 70 11

Hvor må jeg ryge?
Rygning er ikke tilladt i nogen af VEGAs sale. Vores rygeforbud gælder også e-cigaretter, og vi sælger ikke cigaretter i barerne. Er du til koncert i Store VEGA har du mulighed for at benytte vores rygeterrasse. Den finder du i Store VEGA på balkon niveauet via Svend Auken Salen.
Skal jeg aflevere min taske og jakke i garderoben?
I VEGAs garderobe afleverer du overtøj, tasker og alt andet, du måtte have med. Garderobe skal benyttes ved alle besøg i forbindelse med koncerter eller natklub-arrangementer. Jakker, tøj og andre ejendele må hverken smides indenfor eller udenfor VEGA af hensyn til flugtveje og brandsikkerhed. Løse genstande som mobiltelefoner, penge, pas, tørklæder m.m. i jakkelommer er på eget ansvar i VEGAs garderobe. VEGA erstatter ikke disse genstande. Garderobeafgiften er 25 kr. Det er muligt at betale med Dankort i Lille VEGA og Store VEGAs foyer.
Hvor gammel skal jeg være for at komme til koncert?
Der er ikke aldersgrænse til VEGAs koncerter, med mindre de foregår efter midnat eller som del af et natklub-arrangement (her vil aldersgrænsen ofte være 18 år). Der kan dog være enkelte undtagelser. Såfremt der er aldersgrænse på en koncert, vil det fremgå af koncertbeskrivelsen på VEGAs hjemmeside. Vi anbefaler dog, at børn under 12 år er ifølge med voksen, når de tager til koncert. Det er ikke muligt for koncertgæster under 18 år at købe alkohol i VEGAs barer.
friserCreated with Sketch.