Ofte stillede spørgsmål
{{faq.Name}}

{{faq.Name}}

{{faq.Answer}}

- Store VEGA -

Mac DeMarco

lørdag

09.11.2019

Pris - inkl. gebyr

315,-

Dør: 19.00 - Koncertstart: 20.00

Mac DeMarcoMac DeMarcoMac DeMarcoMac DeMarcoMac DeMarcoMac DeMarcoMac DeMarcoMac DeMarcoMac DeMarcoMac DeMarcoMac DeMarcoMac DeMarcoMac DeMarcoMac DeMarcoMac DeMarcoMac DeMarcoMac DeMarcoMac DeMarcoMac DeMarcoMac DeMarco

Mac DeMarco tager sine tricks, sit band og sine charmerende sange med til Store VEGA

Den canadiske slackerrock-konge og selverklærede jizz-jazz-artist Mac DeMarco er fuld af scenetricks. Han har ladet sig tiljuble i flyvende cigaretter, crowdsurfet hele vejen ned til baren og tilbage igen med en fadøl som gevinst, leget hit-shuffle med sit publikum, og han har opfordret 17.000 mennesker i et tætpakket Arena-telt på Roskilde Festival til at hoppe op på skuldrene af hinanden. Og dette alt sammen alene i Danmark.

Men Mac DeMarco er mere end en fjollet cirkushest med en håndfuld guitarpedaler og en mistillid til autoriterer og normer. Han er en af de mest produktive slackere – med fire studiealbums til sit navn og et femte på vej i 2019 – med en unaturlig naturlighed og relaterbarhed over sit lyriske univers.

På det seneste album, This Old Dog fra 2017, åbner 28-årige Mac DeMarco op og synger om sin fraværende far og om svære parforhold, men tag ikke fejl: Han tager hverken sig selv, sine sange eller sin omverden alt for seriøst, og han har ikke lagt humoren, de mageligt summende guitareffekter eller de fængende melodier fra sig – også selvom fanskaren er vokset taktmæssigt siden albumdebuten Rock and Roll Night Club fra 2012.

Ofte stillede Spørgsmål

Hverdage mellem 13-15

+45 33 25 70 11

Hvor kan jeg parkere?
Tæt ved VEGA, ved Aldi for enden af Rejsbygade findes et offentligt P-anlæg med 77 parkeringspladser. Reglerne for parkering er de samme som på sidegaderne omkring VEGA, der tilhører blå parkeringszone, licenszone Enghaveparken (EP). VEGA påtager sig ikke noget ansvar i forbindelse med parkering, så husk at holde øje med skiltningen. Yderligere oplysninger om parkering kan findes på Københavns Kommunes hjemmeside.
Hvornår lukker dørene?
Dørene lukker ikke i VEGA før koncerten er slut. Det vil sige, at du kan komme ind på din billet helt til koncerten er overstået.
Er der siddepladser til koncerten?
Såfremt koncerten er i Store VEGA og der er meldt få billetter/udsolgt vil balkonen være åben. Der er ca. 150 unummererede siddepladser, der uddeles efter først-til-mølle. Ønsker du disse pladser opfordrer vi til at komme, når dørene åbner. I Lille VEGA finder du i venstre side af salen en lang sofarække. Du må også gerne sidde på gulvet på den lille balkon. I Ideal Bar er der siddepladser langs vinduerne, og ofte står der stole fremme til fri afbenyttelse ( dog ikke ved udsolgte shows).
friserCreated with Sketch.